рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Focus II (2005-2010) – Zubri 215184

3.780 рсд

SKU: GTC2108 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD FOCUS II (2005-2010) – ZUBRI 215184

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neugodnih mirisa

Gumene patosnice su neizostavan dodatak za vaš automobil. Sigurnosne i udobne, ove patosnice pružaju zaštitu vašem vozilu i čuvaju enterijer od habanja i prljavštine. Zahvaljujući visokom kvalitetu materijala i preciznom dizajnu, gumene patosnice Ford Focus II predstavljaju savršen izbor za vaš automobil.

Tipske, originalne i savršeno odgovaraju vašem Fahrzeugu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju modelu Ford Focus II (2005-2010). Ove patosnice su posebno dizajnirane za navedeni tip automobila, pružajući vam mirnu savest i sigurnost u pogledu kompatibilnosti. Bez brige o tome hoće li se patosnice savršeno uklopiti – sa Zubri 215184 gumene patosnice možete biti sigurni da su napravljene samo za vaš automobil.

Napravljene da izdrže i trajaju

Gumene patosnice Zubri 215184 su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. To znači da su ove patosnice izdržljive i dugotrajne, pružajući vam mirnu savest da će trajati i izgledati dobro tokom dužeg vremenskog perioda. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice, pružajući vam dodatnu izdržljivost i pouzdanost.

Boje za svačiji ukus

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na vaš ukus ili enterijer vozila, sigurni smo da ćete pronaći boju koja će se savršeno uklopiti sa stilom vašeg automobila. Gumene patosnice ne samo da su praktične, već i estetski prihvatljive, doprinoseći izgledu vašeg vozila.

Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Jednostavno ih skinete, operete i vratite nazad u automobil. Takođe, nemaju neprijatan miris gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Ova visokokvalitetna guma ne samo da se lako čisti, već se i brzo suši, omogućavajući vam da održavate čist i svež enterijer vašeg vozila.

Garancija kvaliteta i bezbednost

Zubri 215184 gumene patosnice poseduju TUV sertifikat, garantujući vam da su ove patosnice prošle rigorozne bezbednosne testove i ispunjavaju sve standarde. Materijali korišćeni pri proizvodnji gumene patosnice nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Vaša sigurnost i sigurnost vašeg vozila su naš prioritet.

Jednostavna instalacija i savršeno prianjanje

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Set je napravljen tako da se jednostavno i brzo instalira, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim modifikacijama. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Specifikacije:

  • Model: Gumene patosnice Ford Focus II (2005-2010)
  • Boje: Crna, antracit (tamno-siva), bež
  • Set sadrži: 2 prednje i 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela)
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Materijal: Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikati: TUV sertifikat, MSDS odobrenje od strane EU
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neugodnih mirisa
  • Tipske i originalne, savršeno odgovaraju vašem modelu automobila
  • Vrhunski materijali i dizajn za dugotrajan korišćaj

Kupi sada i isprobaj ove fantastične gumene patosnice za Ford Focus II (2005-2010) već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja