рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Fiesta (2009-2016) – Zubri 216164

3.780 рсд

SKU: GTC2104 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD FIESTA (2009-2016) – Zubri 216164

Bezbednost i kvalitet za vaš automobil

  • Bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije za savršeno pristajanje
  • Moderan dizajn
  • Visina ruba od 12mm za čist enterijer
  • Jednostavno održavanje
  • TUV sertifikacija
  • Bezbednosna lista materijala odobrena od strane Evropske Unije
  • Proizvedeno u Češkoj

Izuzetan kvalitet za vaš automobil

Gumene patosnice su neophodan dodatak za svaki automobil. One štite enterijer vašeg vozila od prljavštine, vlage i habanja. Sa gumnenim patosnicama, možete biti sigurni da će unutrašnjost vašeg automobila ostati čista i očuvana.

Tipska patosnica za vaš Ford Fiesta

Ove gumene patosnice su posebno dizajnirane za Ford Fiesta (2009-2016), tako da se odlično uklapaju u vaše vozilo bez ikakvih modifikacija. Patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem modelu automobila. Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je to fabrički predviđeno da set sadrži samo prednje patosnice.

Savršeno pristajanje i dodatno učvršćivanje

Patosnice su napravljene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, što omogućava savršeno pristajanje uz podlogu. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje.

Estetika i praktičnost

Gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, zavisno od modela i tipa vozila. Njihov modern dizajn pruža estetski izgled enterijera vašeg automobila. Osim što su funkcionalne i estetski prijemčive, ove patosnice su lahke za održavanje i nemaju neprijatne mirise.

Bezbednost i sertifikacija

TUV sertifikacija garantuje da su ove gumene patosnice prošle rigorozne teste bezbednosti i kvaliteta. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da koristite proizvod koji je bezbedan za vas i vaše vozilo.

Cena i poreklo

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice. Proizvod je uvezen iz Češke, obezbeđujući vam visok kvalitet i pouzdanost.

Pogledajte i ostale opcije

U našem asortimanu možete pronaći i druge gumene i tepih patosnice. Provjerite našu kompletnu ponudu i pronađite savršene patosnice za vaš automobil.

Prednosti

  • Bezbedno i kvalitetno rešenje za zaštitu enterijera vašeg automobila
  • Precizne dimenzije i odlično pristajanje
  • Estetski dizajn koji doprinosi izgledu vašeg vozila
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja