рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Sedici (2006-) – Zubri 218996

3.780 рсд

SKU: GTC1607 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE ZA FIAT SEDICI (2006-) – Zubri 218996

Izuzetno kvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa

Automobilski patos je jedan od ključnih delova enterijera vašeg vozila koji treba zaštititi od prljavštine, vlage i habanja. U potrazi za savršenim patosnicama za vaš Fiat Sedici (2006-), oduševit će vas gumene patosnice od brenda Zubri.

Gumene patosnice Zubri izrađene su od visokokvalitetnog materijala koji je bez mirisa, te osiguravaju dugotrajnu upotrebu i očuvanje čistoće u vašem vozilu. Bez obzira na vremenske uslove i svakodnevnu upotrebu, ove patosnice će ostati u vrhunskom stanju.

Precizno dizajnirane za vaš Fiat Sedici

Sve gumene patosnice Zubri su tipske i originalne, što znači da nedvosmisleno odgovaraju vašem modelu automobila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je model vašeg vozila drugačije specifikacije i sadrži samo prednje dve patosnice.

Pri postavljanju patosnica, primetićete da se savršeno uklapaju u enterijer vašeg Fiat Sedici, pružajući mu moderniji izgled. Fiksatore na prednjim patosnicama dodatno ojačavaju njihovu postavu, sprečavajući pomeranje tokom vožnje. Uz to, vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi produžila vek trajanja.

Zaštita i čistoća vašeg vozila

Rub gumenih patosnica ima visinu od 12mm, čime se osigurava da prljavština i vlaga ostanu na patosnicama, a ne na tepihu vašeg automobila. Ove patosnice su dizajnirane za laku upotrebu i održavanje. Za razliku od jeftinijih patosnica lošijeg kvaliteta, gumene patosnice Zubri nemaju neprijatan miris gume.

Ove patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine, što ih čini izuzetno fleksibilnim i trajnim. Takođe, gumene patosnice Zubri poseduju TUV sertifikat i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Model: Gumene patosnice Fiat Sedici (2006-) – Zubri 218996
  • Boja: Crna/antracit(bež)
  • Set sadrži: 2 prednje i 2 zadnje patosnice
  • Visina ruba patosnica: 12mm
  • Materijal: Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Bez mirisa
  • TUV sertifikat
  • Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije

Prednosti:

  • Precizno dizajnirane za vaš Fiat Sedici, savršeno se uklapajući u enterijer
  • Bez neprijatnih mirisa i lako održavanje
  • Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju pomeranje
  • Visokokvalitetni materijal koji pruža dugotrajnost
  • Visok rub od 12mm štiti enterijer od prljavštine i vlage

Za sve koji žele izuzetno kvalitetne gumene patosnice za svoj Fiat Sedici (2006-), Zubri predstavlja pravi izbor. Ne samo da ćete dobiti funkcionalne i zaštitne patosnice, već ćete i unaprediti izgled svog automobila. Izrađene od visokokvalitetnog materijala, ove patosnice pružaju dugotrajnu zaštitu i čistoću vašeg vozila.

Nabavite set gumenih patosnica Zubri za svoj Fiat Sedici i uživajte u udobnosti i sigurnosti koje pruža vrhunski kvalitet. Ove patosnice su stvorene da izdrže i pruže pouzdanu zaštitu za vaš automobil dugi niz godina.

gumene patosnice fiat sedici 2006 zubri 218996

Napomena: Detalji i specifikacije proizvoda mogu se razlikovati od stvarnih. Molimo proverite informacije na sajtu OXO MARKET.

Prednosti:

  • Precizno dizajnirane za vaš Fiat Sedici, savršeno se uklapajući u enterijer
  • Bez neprijatnih mirisa i lako održavanje
  • Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju pomeranje

🛒 Nabavite gumene patosnice za Fiat Sedici sada i osetite razliku! 🚘

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja