рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Scudo II (2006-2016) 2. red – Frogum 542971

2.880 рсд

SKU: GTC1326 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE Fiat Scudo II (2006-2016) 2. red – Frogum 542971

Gumene patosnice za vaš Fiat Scudo II (2006-2016) su idealno rešenje za održavanje unutrašnjosti vašeg automobila. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa, i pružaju vam sve što vam je potrebno za očuvanje čistoće unutrašnjosti vašeg vozila.

Kvalitetne i tipske patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila, što garantuje savršeno prilagođavanje i sigurnost tokom vožnje. Ove patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna ojačanja i fiksatori za sigurnost

Patosnice su posebno dizajnirane sa fiksatorima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Sve patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je fleksibilna i dugotrajna.

Čistoća i održavanje bez napora

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, kao što neke patosnice lošijeg kvaliteta mogu imati. Njihov kvalitet je potvrđen TUV sertifikatom, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Napomena i cena

Navedena cena je za jedan set gumenih patosnica. Zemlja proizvodnje/uvoza je Poljska. Da biste videli našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica, posetite OXO MARKET.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatna ojačanja i fiksatori za sigurnost

Neka vaš Fiat Scudo II izgleda ogromno, uz Gumene patosnice! Kupite svoj set još danas i iskusite razliku.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja