рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Punto Evo (2009-2012) – Zubri 214774

3.780 рсд

SKU: GTC2147 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT PUNTO EVO (2009-2012) – ZUBRI 214774

Auto patosnice za Fiat Punto Evo (2009-2012) su nevjerojatne! Bez neprijatnih mirisa, ove gumene patosnice ne samo da će zaštititi vaše vozilo, već će i unijeti dašak stila u vaš automobil.

Odgovarajuća patosnica za vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Izaberite boju koja vam se sviđa – crnu, antracit (tamno-sivu) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vašeg automobila. Set patosnica sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u nekim slučajevima set može sadržavati samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem automobilu.

Kvalitetne i izdržljive gumene patosnice

Gumene patosnice su izuzetno kvalitetne. Patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vijek trajanja patosnice. Patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

Jednostavne za održavanje

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Samo ih obrišite suvom ili vlažnom krpom kako biste uklonili prljavštinu ili eventualne mrlje.

Prednosti gumenih patosnica Fiat Punto Evo:

  • Izuzetan kvalitet – Proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine.
  • Precizne dimenzije – Savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.
  • Dodatna zaštita – Vozačeva patosnica je ojačana za dugotrajnu upotrebu.
  • Bez mirisa – Nemaju neprijatan miris gume kao neke jeftinije patosnice.
  • Lako održavanje – Samo ih obrišite suvom ili vlažnom krpom.
  • Moderan dizajn – Unesite dašak stila u svoj automobil.

Naručite svoj set gumenih patosnica danas!

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica. Uverite se u kvalitet i stil naših proizvoda. Ne čekajte više, zaštitite svoj automobil i unesite dašak stil u njega sa gumnim patosnicama Fiat Punto Evo (2009-2012).

Specifikacije:

  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet
  • Precizne dimenzije
  • Dodatna zaštita

Naručite danas i zaštitite svoj automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja