рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Jogger (2021-) – Zubri 223082

3.780 рсд

SKU: GTC1045 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DACIA JOGGER (2021-) – ZUBRI 223082

Gumene patosnice za Dacia Jogger (2021-) su pravi izbor za sve koji žele visokokvalitetnu zaštitu i dodatnu estetiku u svom vozilu. Ove auto patosnice su izuzetne i neizostavne za svaki tip automobila. Bez obzira da li imate najnoviji model ili nešto stariji, gumene patosnice Dacia Jogger (2021-) će divno pristajati uz enterijer vašeg vozila. Ovi dodaci su pravi plus jer se ne samo uklapaju sa stilom vašeg automobila, već pružaju izvanrednu funkcionalnost.

KVALITETNE I BEZBEDNE GUMENE PATOSNICE

Ove gumene patosnice su izuzetno kvalitetne i uberužne. Kada ih stavite u svoj automobil, primetićete momentalnu promenu. Patosnice su pažljivo izrađene od visokokvalitetne gume koja je sigurna i ne izaziva neprijatne mirise. Osim toga, ove patosnice su certifikovane od strane TUV-a, što znači da su prošle sve bezbednosne testove i zadovoljavaju sve potrebne standarde Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni da nećete unositi štetne materijale u vašu vožnju.

PERFEKTAN UKLAPANJE I DIZAJN

Gumene patosnice Dacia Jogger (2021-) su tipske, originalne i definitivno će savršeno odgovarati vašem vozilu. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Svejedno, možete biti sigurni da će svaka garnitura patosnica savršeno odgovarati vašem vozilu. Ove gumene patosnice imaju precizne dimenzije, koje su pažljivo izrađene kako bi se prilagodile vašem tipu vozila.

NAPREDNA FUNKCIONALNOST

Ove gumene patosnice nisu samo lepe, već su i izuzetno funkcionalne. Pored toga što pružaju izvanrednu zaštitu od prašine, blata i vlage, ove patosnice su posebno dizajnirane da se ne pomeraju. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno sprečavaju njihovo pomeranje i osiguravaju da ostanu na mestu tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Sigurno ćete biti zadovoljni njihovom funkcionalnošću i kvalitetom.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Ove gumene auto patosnice su veoma lake za održavanje. Možete ih jednostavno očistiti blagim sredstvom za čišćenje i vodom. Takođe, ne morate se brinuti da će zadržati mirise gume kao neke jeftinije patosnice. Izrađene su od visoko gusne gume koja apsorbuje prašinu i ne dopušta njen ulazak u vaše vozilo. Možete biti sigurni da će vaš automobil uvek izgledati sveže i čisto sa ovim gumnenim patosnicama.

NAJNOVIJA BOJA I DIZAJN

Gumene patosnice Dacia Jogger (2021-) dolaze u nekoliko boja: crna, antracit (tamno siva) ili bež. Možete odabrati boju koja najbolje odgovara vašem stilu i enterijeru vozila. Bez obzira na boju, ove gumene patosnice će dodati dozu elegancije i modernosti vašem automobilu. Njihov sofisticirani dizajn se savršeno uklapa uz sve tipove vozila, pružajući im osvežen izgled.

ZAKLJUČAK

U svom testiranju ove gumene patosnice su se pokazale izuzetno visokokvalitetne i funkcionalne. Uz njih, možete biti sigurni da ćete zaštititi unutrašnjost svog vozila od raznih prljavština i očuvati njegov izgled. Njihov kvalitet, sigurnost i trajnost čine ove gumene patosnice najboljim izborom za vaše vozilo. Ukoliko želite da dodate dodatnu vrednost svom automobilu, preporučujem vam da razmislite o gumenim patosnicama Dacia Jogger (2021-).

PREDNOSTI

  • Izuzetno kvalitetne i sigurne gumene patosnice
  • Precizno se uklapaju za vašem Dacia Jogger (2021-) vozilu
  • Fiksatori sprečavaju pomeranje patosnica
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Laka za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • Dostupne u nekoliko boja, uključujući crnu, antracit i bež
  • Dodaju elegantan i modern izgled vašem automobilu

UZMITE SVOJE GUMENE PATOSNICE DANAS

Naručite svoje gumene patosnice Dacia Jogger (2021-) sada i obezbedite vrhunsku zaštitu i estetiku za vaše vozilo. Ne samo da ćete dodati dodatnu funkcionalnost i duži vek trajanja vašem automobilu, već ćete i unaprediti njegov izgled. Ne čekajte više, već iskoristite mogućnost da dobijete najbolje gumene patosnice za vaš Dacia Jogger (2021-) automobil. Uradite nešto lepo za svoje vozilo i uživajte u vožnji sa novim gumnenim patosnicama!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja