рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen DS3 Crossback (2018-) – Frogum 410633

3.780 рсд

SKU: GTC1368 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN DS3 CROSSBACK (2018-) – FROGUM 410633

Gumene patosnice Citroen DS3 Crossback (2018-) – Frogum 410633 su odličan izbor za vaš automobil. Sa njima ćete dobiti vrhunsku zaštitu enterijera vozila, bez neprijatnih mirisa.

Ključne karakteristike

  • Izuzetan kvalitet bez mirisa
  • Tipske patosnice koje odgovaraju vašem modelu automobila
  • Set se sastoji od prednjih i zadnjih patosnica
  • Fiksatore za dodatnu čvrstoću

Opis proizvoda

Ove gumene patosnice su crne boje i dolaze u setu od dve prednje i dve zadnje patosnice. Primerene su za Citroen DS3 Crossback (2018-) model automobila. Gumene patosnice imaju savremen dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem automobilu.

Prednje dve patosnice su opremljene fiksatorima koji obezbeđuju dodatnu čvrstoću i sprečavaju pomeranje. Fiksatore ima samo tamo gde je fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi joj se produžio vek trajanja. Nema potrebe za dodatnim modifikacijama jer svaki deo seta patosnica savršeno odgovara vašem automobilu.

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su veoma lake za održavanje i nemaju neprijatan miris gume koji se može javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi korišćeni materijali su odobreni od strane Evropske Unije.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Savremen dizajn koji se savršeno uklapa u enterijer vašeg automobila
  • Odlična zaštita protiv prljanja i oštećenja unutrašnjosti

NAPOMENA: U CENU JE UKLJUČEN SET GUMENIH PATOSNICA

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

[VAŽNO] Čuvajte svoj automobil i održite njegov enterijer besprekornim! Poručite gumene patosnice Citroen DS3 Crossback (2018-) – Frogum 410633 odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja