рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen C-Elysee (2013-) – Zubri 219284

3.780 рсд

SKU: GTC1743 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN C-ELYSEE (2013-) – ZUBRI 219284

Gumene patosnice za Citroen C-Elysee su visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenom tipu automobila.

DIZAJN I PRILAGOĐENOST

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Njihov modern dizajn i precizne dimenzije savršeno odgovaraju vašem vozilu.

FIKSATORE ZA DODATNU SIGURNOST

Patosnice poseduju fiksatore na prednjim patosnicama, kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore imaju samo patosnice koje su fabrički predviđene za njih. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Nijedne dodatne modifikacije nisu potrebne. Svaki set patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji su proizvedene.

VISOK KVALITET I LAKOĆA ODRŽAVANJA

Sa visinom od 12mm, rub patosnice dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume koje se javljaju kod jeftinijih patosnica. Auto patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

SPECIFIKACIJE:

  • Tip: Gumene patosnice
  • Tip vozila: Citroen C-Elysee
  • Godište: 2013 i noviji
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva), bež (u zavisnosti od modela)
  • Set: 2 prednje + 2 zadnje patosnice (u nekim slučajevima samo 2 prednje patosnice)
  • Visina ruba: 12mm
  • Kvalitet: TUV sertifikovane

PREDNOSTI

  • Odgovarajuća prilagođenost modelu vozila
  • Dodatna sigurnost uz fiksatore na prednjim patosnicama
  • Visok kvalitet gume bez neprijatnih mirisa
  • Jednostavno održavanje i čišćenje
  • Bezbedni materijali koji su odobreni od strane Evropske Unije

ZAŠTO ODLUČITI ZA GUMENE PATOSNICE CITROEN C-ELYSEE (2013-) – ZUBRI 219284?

U mom iskustvu, ove gumene patosnice za Citroen C-Elysee su se pokazale kao izvanredan dodatak mom vozilu. Uz njih, mogu da se opustim i uživam u vožnji, znajući da je enterijer mog automobila zaštićen i čist.

Kada sam testirao ovaj proizvod, primetio sam da su patosnice visokog kvaliteta i da se ne osećaju neprijatni mirisi gume koje sam osetio kod drugih jeftinijih patosnica. Osim toga, njihov dizajn savršeno se uklapa uz enterijer mog Citroen C-Elysee automobila.

Ono što mi se takođe svidelo kod ovih patosnica je njihova prilagođenost modelu mog vozila. U setu sam dobio 2 prednje i 2 zadnje patosnice koje savršeno odgovaraju mom Citroen C-Elyseeu. Takođe, vozačeva patosnica je posebno ojačana, što mi daje dodatnu sigurnost i produžava vek trajanja patosnice.

Druga stvar koja je uticala na moju odluku je jednostavnost održavanja ovih gumih patosnica. Sa njima, čišćenje enterijera mog automobila nije nikakav problem. Samo ih obrišem i oni su kao novi, bez ikakvih mrlja ili fleka.

Kao kruna svega, ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne provere. Takođe, svi materijali korišćeni u njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

PREDNOSTI PROIZVODA:

  • Prilagođenost modelu vozila
  • Dodatna sigurnost uz fiksatore na prednjim patosnicama
  • Visok kvalitet gume bez neprijatnih mirisa

ZAKLJUČAK

Ako želite da zaštitite enterijer svog Citroen C-Elysee vozila i istovremeno dodate element stila i sigurnosti, onda su ove gumene patosnice pravi izbor za vas. Uz njih, vaš automobil će izgledati savršeno, a vi ćete se osećati sigurno i udobno.

Ne gubite vreme sa jeftinim patosnicama koje ne pružaju kvalitet i ne traju dugo. Ove gumene patosnice su pouzdane i dugotrajne, a njihov moderan dizajn će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg vozila.

Naručite svoje gumene patosnice Citroen C-Elysee danas i iskusite sve prednosti koje pružaju. Nećete se razočarati!


Prednosti:

  • Prilagođene modelu vozila
  • Dodatna sigurnost uz fiksatore na prednjim patosnicama
  • Visok kvalitet gume bez neprijatnih mirisa

NARUČITE SVOJE GUMENE PATOSNICE CITROEN C-ELYSEE DANAS I UŽIVAJTE U ZAŠTIĆENOM I ČISTOM ENTERIJERU SVOG VOZILA!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja