рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen Berlingo (2018-) elipse – Zubri 221856

3.780 рсд

SKU: GTC1535 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN BERLINGO (2018-) ELIPSE – ZUBRI 221856

Izvanredne gumene patosnice za vaš automobil

Gumene patosnice su jedan od najvažnijih dodataka za vaš automobil, jer ne samo da štite unutrašnjost vozila od habanja i prljanja, već i pružaju dodatnu udobnost i stil. Ako tražite vrhunski kvalitet i trajnost, gumene patosnice Citroen Berlingo (2018-) elipse – Zubri 221856 su idealan izbor za vas.

Patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa, što znači da će vaš automobil uvek mirisati sveže i čisto. Ove patosnice su specijalno dizajnirane za Citroen Berlingo (2018-) i savršeno se uklapaju u unutrašnjost vašeg vozila.

Odgovarajući model i vrhunski dizajn

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je drugačije navedeno za određene modele. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju, sve patosnice imaju modern i elegantan dizajn koji će poboljšati izgled unutrašnjosti vašeg automobila.

Precizne dimenzije i čvrstina

Prednost ovih patosnica je u tome što imaju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem automobilu. Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fikseri su prisutni samo tamo gde je to fabrički predviđeno. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Na taj način možete biti sigurni da će patosnice pružiti dugotrajnu zaštitu enterijera vašeg vozila.

Čistoća zahvaljujući visokom rubu

Rub gumene patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Sa ovim visokim rubom, patosnice će zadržavati svu prljavštinu, vlagu i sitne mrlje unutar svoje površine. To znači da ćete lako moći održavati čistoću unutrašnjosti vašeg automobila.

Kvalitet i bezbednost

Gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, važno je napomenuti da su ove patosnice TUV sertifikovane i da su svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji odobreni od strane Evropske Unije. Dakle, možete biti sigurni da je ova investicija u gumene patosnice sigurna i odgovorna.

Specifikacije:

  • Visokokvalitetna guma
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije
  • Fikseri za učvršćivanje
  • Visok rub od 12mm
  • TUV sertifikovane

Prednosti

  • Izuzetna zaštita i udobnost: Ove gumene patosnice pružaju izvanrednu zaštitu unutrašnjosti vašeg automobila od habanja i prljanja. Takođe, dodaju udobnost i stil vašem vožnji.
  • Precizan dizajn i odgovarajući model: Patosnice su specijalno dizajnirane za Citroen Berlingo (2018-) i savršeno se uklapaju u unutrašnjost vašeg vozila. Bez obzira na boju, sve patosnice imaju modern i elegantan dizajn koji će poboljšati izgled vašeg automobila.
  • Lako održavanje i miris gume: Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise gume. Možete biti sigurni da će vaš automobil uvek mirisati sveže i čisto.

Naručite svoje gumene patosnice Citroen Berlingo (2018-) elipse – Zubri 221856 danas!

Ako želite zaštititi unutrašnjost svog automobila, pružiti mu dodatnu udobnost i stil, gumene patosnice Citroen Berlingo (2018-) elipse – Zubri 221856 su idealan izbor za vas. Njihov vrhunski kvalitet, precizan dizajn i lako održavanje čine ih nezamenljivim dodatkom za svaki Citroen Berlingo (2018-).

Naručite svoj set gumenih patosnica danas i unapredite izgled i funkcionalnost svog automobila!

Pojedinosti proizvoda su preuzete sa OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja