рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW 3 (E90/E91/E92) (2004-2012) – Frogum 0661

3.780 рсд

SKU: GTC1219 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW 3 (E90/E91/E92) (2004-2012) – Frogum 0661

Visokokvalitetne auto patosnice bez mirisa

Gumene patosnice BMW 3 (E90/E91/E92) (2004-2012) – Frogum 0661 su izuzetnog kvaliteta i ne ispuštaju neprijatne mirise. Ove auto patosnice su savršeno prilagođene vašem vozilu i garantuju vrhunsku zaštitu i udobnost.

Tipske patosnice – savršeno prilagođene vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Bez obzira na varijantu, gumene patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna sigurnost – fiksatori za sprečavanje pomeranja

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visokokvalitetni materijali – trajnost i čistoća enterijera

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Savršena investicija za vaš automobil

Cena je za 1 set gumenih patosnica. Gumene patosnice se proizvode i uvoze iz Poljske, zemlje poznate po kvalitetnoj proizvodnji auto delova. Osim ovog modela, nudimo i širok asortiman drugih vrsta patosnica.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i obezbedite vrhunsku zaštitu i udobnost svom automobilu.

Prednosti:

  • Bez mirisa
  • Tipske patosnice savršeno odgovaraju vozilu
  • Fiksatori sprečavaju pomeranje

Uverite se i sami u kvalitet i udobnost ovih gumanih patosnica i naručite ih odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja