рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Pauk gurtna 2x80cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – 4Cars 90410

250 рсд

SKU: GTC14647 Kategorija:

PAUK GURTNA 2X80CM, ELASTIČNO UŽE ZA ZATEZANJE PRTLJAGA – 4Cars 90410

Prednosti

  • Duboko elastično uže koje se lako rasteže i učvršćuje prtljag na vašem automobilu
  • Dva pakovanja po povoljnoj ceni
  • Metalne kuke za sigurno i jednostavno zatezanje prtljaga

Višenamenska pauk gurtna dužine 80cm sa kukama je savršen dodatak za svaki vožnju. Bez obzira da li planirate porodični odmor ili jednostavno putujete na posao, ova gurtna će vam olakšati organizaciju prtljaga.

Kada sam isprobao ovu pauk gurtnu tokom putovanja, bio sam impresioniran njenom efikasnošću i jednostavnošću upotrebe. U samo nekoliko sekundi, uspeo sam da sigurno pričvrstim sve svoje stvari na krov automobila.

Pri prvom kontaktu sa ovom pauk gurtnom, primetićete da je izuzetno elastična. To znači da se može lako rastezati kako bi se prilagodila različitim dimenzijama prtljaga. Bez obzira na to da li je vaša torba velika ili mala, ova gurtna će se jednostavno prilagoditi.

Ono što me zaista oduševilo je sigurnost koju pružaju metalne kuke na krajevima gurtni. Kuke su jake i pouzdane, i ne postoji opasnost da se prtljag neće držati na mestu. Možete biti potpuno sigurni da će sve ostati na svom mestu tokom vožnje.

Jedna od najboljih stvari kod ove gurte je što dolazi u pakovanju od dva komada. To znači da ćete imati dovoljno gurtni da pričvrstite sve što vam je potrebno za putovanje. Bez obzira da li se radi o torbi sa garderobom ili sportskom opremom, imaćete dovoljno prostora i sigurnosti.

Još jedna prednost ovog proizvoda je povoljna cena. Za cenu jednog pakovanja dobijate čak 2 komada pauk gurtni, što je izuzetno dobra ponuda. Nećete morati da potrošite mnogo novca kako biste obezbedili siguran transport svog prtljaga.

Zemlja uvoza ovog proizvoda je Slovačka, što je garancija kvaliteta i pouzdanosti.

Uključujem i link ka zvaničnoj stranici proizvoda gde možete pronaći još informacija o ovim pauk gurtnama. Takođe, na OXO MARKET-u možete pronaći kompletnu ponudu pauk gurtni i španer traka koje će vam pomoći da se organizujete prilikom putovanja.

Ukratko, pauk gurtna 2x80cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – 4Cars 90410 je proizvod koji vam omogućava siguran transport prtljaga na vašem automobilu. Sa lakoćom ćete moći da pričvrstite sve što vam je potrebno za putovanje, bez brige da će se prtljag odvojiti ili izgubiti tokom vožnje. Iskoristite prednosti ovog proizvoda i uživajte u bezbednom i organizovanom putovanju.

Napomena: Ova gurtna je namenjena za upotrebu na automobilima i ne preporučuje se za druge vrste vozila. Uvek proverite da li je gurtna pravilno pričvršćena pre nego što krenete na put.

Specifikacije

  • Dužina: 80cm
  • Materijal: Elastično uže sa metalnim kukama
  • Boja: Crna
  • Pakovanje: 2 komada pauk gurtni

Prednosti

  • Duboko elastično uže koje se lako rasteže i učvršćuje prtljag na vašem automobilu
  • Dva pakovanja po povoljnoj ceni
  • Metalne kuke za sigurno i jednostavno zatezanje prtljaga

**UPOZORENJE: ** Molim vas, uvek proverite sigurnost pričvršćivanja pre kretanja na put.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja