рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kuke i spone za pauk gurtne, 10mm (10 komada) – Lampa 60253

550 рсд

SKU: GTC14643 Kategorija:

KUKE I SPONE ZA PAUK GURTNE, 10MM (10 KOMADA) – LAMPA 60253

Kvalitetne kuke i spone za pauk gurtne!

Kada je reč o održavanju i sigurnosti, prava oprema je neophodna. Ukoliko tražite izuzetno kvalitetne kuke i spone za pauk gurtne, koje će vam omogućiti bezbedno i sigurno vezivanje tereta tokom transporta, Lampa 60253 je pravi izbor za vas.

Specifikacije:

  • Debljina: 10 mm
  • Pakovanje sadrži 10 kuka i spona
  • Metalne kuke sa plastificiranim završecima
  • Kapice na krajevima kuka sprečavaju ogrebotine na teretu
  • Zemlja uvoza: Italija

Pogledajte proizvod na zvaničnoj stranici proizvođača: Lampa 60253

Kvalitetne kuke za elastične užadi

Ove kuke i spona su namenjene za visokokvalitetne elastične užadi. Sa ovim pakovanjem od 10 komada, dobićete sve što vam je potrebno da bezbedno osigurate teret tokom transporta.

Bezbednost na prvom mestu

Važno je da vaš teret bude sigurno vezan, kako ne bi došlo do pomjeranja ili pada tokom vožnje. Metalne kuke sa plastificiranim završecima pružaju izuzetnu izdržljivost i sprečavaju oštećenja tereta. Kapice na krajevima kuka dodatno štite teret od ogrebotina, čineći ovaj proizvod još pouzdanijim.

Jednostavno korišćenje

Lampa 60253 je dizajnirana za jednostavno korišćenje. Kuke jednostavno pričvrstite na elastičnu užad, zategnite prema potrebi i vaš teret će biti čvrsto pričvršćen tokom vožnje. Ne morate da brinete o bezbednosti tereta, jer su ove kuke i spone projektovane upravo za tu svrhu.

Vaš partner za siguran transport

U mom iskustvu, koristeći Lampa 60253 kuke i spone za pauk gurtne, imao sam izuzetno pozitivno iskustvo. One su vrhunskog kvaliteta i pružaju sigurnost koja je neophodna prilikom transporta tereta.

Tokom testiranja ovih kuka i spona, primetio sam da su veoma izdržljive i pouzdane. Uz njih, mogu sa sigurnošću reći da se teret neće pomaknuti ili pasti tokom vožnje. To mi pruža mir uma tokom transporta.

Prednosti:

  • Izuzetna izdržljivost
  • Pouzdanost pri veživanju tereta
  • Sigurnost tokom transporta

Ukoliko želite da se osigurate da će vaš teret biti bezbedan tokom vožnje, preporučujem da koristite Lampa 60253 – kuke i spone za pauk gurtne. Sigurnost je na prvom mestu, a ove kuke su upravo dizajnirane da pruže upravo to.

Hajde da se pobrinemo za sigurnost vašeg tereta zajedno – poručite Lampa 60253 već danas!

Slanje putem OXO MARKET kurirske službe je brzo i pouzdano.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja