рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Touran (2015-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13292 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW TOURAN (2015-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Faktički naslov proizvoda: Krovni nosači za VW Touran (2015-), sa celicnim šipkama

Visokokvalitetni krovni nosači za sve potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodni kada želite da prevezete dodatnu opremu na svom vozilu. Nordrive SnapFit 2 krovni nosači za VW Touran su izuzetno kvalitetni i pružaju stabilnu i sigurnu bazu za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim krovim nosačima, možete se osećati potpuno sigurno pri svakom putovanju.

Jednostavna instalacija i izuzetno izdržljivi

Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, koji je jak i izdržljiv. Ovi nosači dolaze kao kompletan set, spremni za instalaciju na vaše vozilo. Bezbednosne brave na nosačima pružaju dodatnu sigurnost, dok je EPDM guma na krovim šapama dizajnirana da zaštiti krovne šine od ogrebotina.

Kompatibilni sa različitim modelima VW Touran

Nordrive SnapFit 2 krovni nosači su kompatibilni sa VW Touran modelima proizvedenim od 2015. godine. Vaše vozilo treba da bude opremljeno sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Ovi nosači su posebno dizajnirani da se savršeno uklapaju u vaš VW Touran i pružaju vam optimalnu funkcionalnost.

Maksimalna nosivost i rastojanje između nosača

Ovi krovni nosači imaju maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina od 136cm i mogu nositi do 100kg tereta. To vam omogućava da bez brige prenesete svoju opremu, bez obzira da li je to krovni kofer pun odeće za putovanje ili nosač za bicikle za vaše avanture u prirodi.

Sigurnost na prvom mestu

Da biste se u potpunosti osećali sigurno tokom upotrebe ovih krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate Uputstva za Montiranje koja se nalaze u setu i proverite da li su svi delovi prisutni. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate Bezbednosnih Uputstva kako biste osigurali bezbednost vaše opreme i drugih putnika na putovanju.

Zaključak

Krovni nosači VW Touran (2015-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2 su visokokvalitetni nosači koji pružaju stabilnost, sigurnost i praktičnost prilikom prevoza vaše dodatne opreme. Sa maksimalnom nosivošću od 100kg, možete biti sigurni da ćete bez problema preneti sve što vam je potrebno. Instalacija je jednostavna, a kompatibilnost sa različitim modelima VW Touran čini ove nosače savršenim izborom za svakog vlasnika ovog vozila.

Prednosti:
– Izuzetno kvalitetan čelični profil
– Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost
– Maksimalna nosivost od 100kg

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja