рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Touareg I 5 vrata (2002-2010), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9220 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW TOUAREG I 5 VRATA (2002-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX


SAVRŠENO REŠENJE ZA VAŠE POTREBE PREVOZA

Krovni nosači su upravo ono što vam je potrebno da biste bezbedno i efikasno prevozili teret na svom vozilu. Ovi kvalitetni nosači izrađeni su od najboljih materijala kako bi pružili pouzdanost i dugotrajnost. Set krovni nosača dolazi kao kompletna i jednostavna za montažu jedinica.

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA

 • Prilagodljivi izbor materijala: Naši Cruz krovni nosači su dostupni u verzijama od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, u zavisnosti od modela nosača. Možete birati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.
 • Sertifikovana sigurnost: Svi naši Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To vam pruža dodatnu sigurnost i mir prilikom prevoza tereta.
 • Besplatna montaža: Da bismo vam olakšali proces montaže, prilikom kupovine bilo kojih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam besplatnu montažu.
 • Univerzalna upotreba: Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Na ovaj način, možete fleksibilno i bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na dugim ili kratkim putovanjima.

SET KROVNIH NOSAČA ZA VW TOUAREG I 5 VRATA (2002-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Set za montažu krovnih nosača za VW Touareg I 5 vrata (2002-2010) uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Izrađen je od najkvalitetnijeg materijala kako bi osigurao sigurnost i stabilnost tokom transporta. Ovaj set nudi sve što vam je potrebno za montažu nosača na vaše vozilo.

KROVNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Krovne šipke Oplus AX su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma kako bi pružile maksimalnu snagu i trajnost. Zahvaljujući posebnom dizajnu, ove šipke su sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su napravljeni od kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Montaža dodatne opreme, kao što su krovni koferi, nosači bicikla ili nosači skija, vrlo je jednostavna zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Molimo vas da pročitate priloženo Upustvo za Montiranje Krovnih šipki kako biste se detaljnije upoznali sa procesom montaže.

KROVNI KIT – CRUZ 935-473

Krovni kit je neophodan za sigurno pričvršćivanje krovnih šipki na vašem vozilu. Ovaj komplet je posebno dizajniran za VW Touareg I 5 vrata (2002-2010) kako bi se osigurala savršena montaža. Krovni kit je izrađen od visokokvalitetnog čelika koji pruža pouzdanost i dugotrajnost.

Molimo vas da pažljivo pročitate priloženo Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a kako biste se upoznali sa pravilnom montažom.

BEZBEDNOST I PODRŠKA

Vaša bezbednost nam je najvažnija, stoga molimo vas da pažljivo pročitate priloženo Bezbednosno Upustvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

ZEMLJA POREKLA I ZVANIČNA STRANICA PROIZVODA

Proizvod je proizveden u Španiji, uz najviše standarde kvaliteta. Možete posetiti i zvaničnu stranicu proizvoda za dodatne informacije.

ZAKLJUČAK

Uz krovne nosače VW Touareg I 5 vrata (2002-2010), alu šipke – Cruz Oplus AX, možete biti sigurni da ćete efikasno i bezbedno prevoziti teret na svom vozilu. Ovi nosači su jednostavni za montažu, izdržljivi i pružaju vam sve što vam je potrebno za udobno putovanje. Ne ustručavajte se da se odlučite za ovaj kvalitetan proizvod i iskusite sve njegove prednosti i benefite.


PREDNOSTI

 • Kvalitetna izrada od aluminijuma i čelika
 • Sertifikovana sigurnost (GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU)
 • Besplatna montaža
 • Fleksibilna upotreba za krovne kofera, ski nosača i nosača za bicikla

[Akcija] Nabavite svoje krovne nosače VW Touareg I 5 vrata (2002-2010), alu šipke – Cruz Oplus AX već danas i uživajte u sigurnom i lako prevozu tereta na svom vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja