рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Touareg (2003-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13073 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW TOUAREG (2003-2010), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci VW Touareg su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila. Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom) Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TUV sertifikat. Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Opis proizvoda

Krovni nosaci VW Touareg (2003-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 je kompletan set potreban da biste posedovali krovne nosače na vašem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su teleskopske, od visokokvalitetnog čelika, dizajnirane tako da se mogu ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne sine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Krovne šape poseduju bezbednosne brave. Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Za sigurnu upotrebu molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta.

Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Prednosti

  • Jednostavna instalacija: S obzirom na to da dolaze kao kompletan set, ovi krovni nosači su vrlo jednostavni za instalaciju. Uz priložena uputstva za montiranje, možete ih brzo i lako postaviti na vaše vozilo.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su veoma čvrsti i izdržljivi. Možete biti sigurni da će izdržati teret krovnog kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.
  • Siguran i pouzdan dizajn: Nordrive krovni nosači poseduju GS-TUV sertifikat i u potpunosti su bezbedni za korišćenje. Sa čeličnim pojasevima, EPDM gumom i bezbednosnim bravama, možete biti sigurni da će vaš prevoz biti siguran i stabilan.

Poručite svoje krovne nosače VW Touareg danas!

Nemojte propustiti priliku da obezbedite kvalitetne krovne nosače za svoj VW Touareg. Uz Nordrive SnapFit 1 krovne nosače, možete lako i bezbedno prenositi sve što vam je potrebno na vašem putovanju. Poručite danas i uživajte u udobnosti i praktičnosti koje vam ovi krovni nosači pružaju.

Ograničena dostupnost – naručite odmah!

Isporuka i povraćaj

Uvjeti i odredbe

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja