рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Polo (V.2) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9189 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW POLO (V.2) 5 VRATA (2014-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Krovnosni nosači za sve potrebe prevoza

Krovni nosači VW Polo (V.2) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Oplus AT su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila, što im daje izdržljivost i sigurnost.

Kompletan set spreman za montažu

Krovni nosači isporučuju se kao kompletnan set spreman za montažu. Ovaj set uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Isporučuju se sa svim potrebnim elementima za montažu.

Sertifikovani nosači

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Besplatna montaža

Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno montirani i sigurni za upotrebu.

Podrška za različite vrste prevoza

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Zahvaljujući svojoj snazi i stabilnosti, krovni nosači VW Polo (V.2) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Oplus AT omogućavaju vam da sigurno i bezbedno prenesete svoju dodatnu opremu.

Set krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od krovne šipke – Cruz Oplus AT. Ove aluminijumske šipke su izuzetno kvalitetne i dizajnirane da budu sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste pravilno instalirali nosače.

Krovni Kit

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je dizajniran tako da savršeno odgovara tipu automobila VW Polo (V.2) 5 vrata (2014-2018). Izrađen je od visokokvalitetnog čelika kako bi pružio sigurno pričvršćivanje.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnog kita kako biste pravilno instalirali nosače.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je od velike važnosti za nas. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate svih navedenih pravila pri instalaciji i korišćenju krovnih nosača.

Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim stručnjaka će vam pružiti sve potrebne informacije i savete.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji. Sve dodatne informacije o proizvodu možete pronaći na zvaničnoj stranici proizvoda.

Zaključak

Krovni nosači VW Polo (V.2) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Oplus AT su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izdržljivi i sigurni, ovi nosači će vam omogućiti da bezbedno prenesete svoju dodatnu opremu. Ne propustite priliku da se opremite za putovanje i poručite vaše krovne nosače još danas!

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne aluminijumske šipke
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Sertifikovani nosači sa garantovanom sigurnošću

Napomena: Ova opisana proizvodnja je zasnovana na informacijama o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i benefite samog proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja