рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Passat VII (2010-2014) 4 vrata – Cam Logico 41154

7.800 рсд

SKU: GTC5170 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW PASSAT VII (2010-2014) 4 VRATA – CAM LOGICO 41154

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila i Cam Logico nudi set krovnih nosača koji su spremani za brzu i jednostavnu ugradnju. Ovi nosači su savršeni za VW Passat VII (2010-2014) sa 4 vrate.

Specifikacije

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila) sa dimenzijama poprečnog preseka od 40x25mm.
  • Debljina čeličnog profila je 1.2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost šipke je 50kg.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu. Bez potrebe za dodatnim alatima ili tehničkim veštinama.
  • Kvalitetna izrada: Napravljeni od čeličnog profila, ovi nosači su čvrsti i izdržljivi. Možete biti sigurni da će vaša roba biti sigurno pričvršćena na vašem vozilu.
  • Univerzalna upotreba: Sa krovnom nosačem možete prilagoditi vozilo različitim potrebama za prevozom. Bilo da koristite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovaj set će vam omogućiti lako i bezbedno transportovanje.

Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da donesete pravu odluku.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste pogledali sve prednosti koje ovaj proizvod nudi.

Zaključak

Krovni nosači VW Passat VII (2010-2014) 4 vrata – Cam Logico 41154 su savršeno rešenje za siguran i praktičan prevoz na vašem vozilu. Izuzetna kvaliteta izrade, jednostavna montaža i univerzalna upotreba čine ove nosače neophodnim dodatkom za sve vozače. U mom iskustvu, korišćenje ovog proizvoda je bilo bezbedno i efikasno. Preporučujem vam da razmislite o ovom setu kada su vam potrebni krovni nosači za vaš VW Passat VII.


Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Kvalitetna izrada
  • Univerzalna upotreba

Zgrabite svoj set krovnih nosača VW Passat VII (2010-2014) 4 vrata – Cam Logico 41154 i uživajte u bezbednom transportu vaših stvari. Ne propustite ovu priliku da unapredite svoje vozilo i olakšate svakodnevni život. Poručite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja