рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Golf VI Variant (2009-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13097 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW GOLF VI VARIANT (2009-2013), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosaci VW Golf VI Variant su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ovi krovni nosači su namenjeni specifično za VW Golf VI Variant (2009-2013) model vozila.

Specifikacije

  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Montaža i uputstva

Šipke su teleskopske, od visokokvalitetnog čelika, dizajnirane tako da se mogu ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne sine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Krovne šape poseduju bezbednosne brave.

Ovi krovni nosači su kompatibilni samo sa vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Molimo Vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje pre montaže krovih nosača i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Prednosti

  • Visokokvalitetan čelični profil: Krovni nosači su napravljeni od izdržljivog materijala kako bi obezbedili sigurnost i trajnost tokom korišćenja.
  • GS-TÜV sertifikat: Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu kvalitetu i pouzdanost.
  • Bezbednosne brave: Krovne šape poseduju bezbednosne brave koje obezbeđuju dodatnu sigurnost tokom prevoza.

Kupite krovne nosače za Vaš VW Golf VI Variant!

Ukoliko želite da obezbedite prevozni prostor na Vašem VW Golf VI Variant vozilu, Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su idealno rešenje za Vas. Njihov visokokvalitetan čelični profil, GS-TÜV sertifikat i bezbednosne brave čine ih pouzdanim izborom za Vaše potrebe. Kupite Nordrive SnapFit 1 krovne nosače danas i uživajte u udobnosti i sigurnosti tokom prevoza Vaše prtljage ili sportske opreme.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na zvaničnoj stranici proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja