рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Golf V Variant (2007-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13096 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW GOLF V VARIANT (2007-2009), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci VW Golf V Variant su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila. Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Teleskopske, čelične šipke sa savršenim prianjanjem

Šipke su teleskopske, od visokokvalitetnog čelika, dizajnirane tako da se mogu ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne sine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Krovne šape takođe poseduju bezbednosne brave.

Kompletan set za vaše vozilo

Krovni nosaci VW Golf V Variant (2007-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, je kompletan set potreban da biste posedovali krovne nosače na svom vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Ove šipke su namenjene samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Maksimalna nosivost i sigurnost

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Za sigurnu upotrebu molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Prednosti

  • Teleskopske čelične šipke sa savršenim prianjanjem
  • Kompletan set za vaše vozilo
  • Maksimalna nosivost i sigurnost

Naručite krovne nosače VW Golf V Variant (2007-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 i uživajte u bezbednom i praktičnom prevozu svih vaših tereta!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja