рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Golf Plus (2005-2009), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5738 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW GOLF PLUS (2005-2009), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila. Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom) Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Specifikacije:

  • Šipke: Aluminijske, eloksirane
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Kompletan set sa bezbednosnim bravama i ključevima

Pogodnosti korišćenja krovinih nosača

Kada sam testirao ove krovne nosače na mom vozilu VW Golf Plus, odmah sam primetio kako su izuzetno jednostavni za montažu. Sa svim potrebnim delovima koji su već uključeni u set, nije mi trebalo ni mnogo vremena ni posebnih veština da ih instaliram. To je svakako veliki plus za one koji nemaju iskustva sa montiranjem krovne opreme.

Jedna od najvažnijih stvari koje sam primetio jeste sigurnost koju ovi krovni nosači pružaju. Gumeni profili na šipkama su odlični za sprečavanje klizanja tereta i zaštite vozila od oštećenja. Gume su izdržljive i pružaju čvrsto prianjanje. Kada sam montirao nosače za skije i nosače za bicikle, primetio sam da se savršeno uklapaju u kanale na šipkama, čime sam postigao dodatnu stabilnost prilikom putovanja.

Pored sigurnosti, ovaj set krovnih nosača takođe je veoma elegantan. Krovne šape su napravljene od visokokvalitetne kompozitne plastike, koja deluje veoma otporno. Kada su pričvršćene na uzdužne krovne šine, izgledaju profesionalno i ne stvaraju suvišnu buku tokom vožnje.

Kako sam iskoristio krovne nosače

Tokom svog iskustva korišćenja krovnih nosača VW Golf Plus (2005-2009), alu šipke – Nordrive RailPro M, imao sam priliku da prevezem različite terete i opremu. Bilo da sam nosio krovni kofer, skije ili bicikle, ovi nosači su se pokazali kao odličan izbor.

Kada sam vozio sa krovnim koferom, primetio sam da se vozilo zadržava stabilno čak i pri većim brzinama. Kofer je bio čvrsto pričvršćen na nosače i nije bilo nikakvih vibracija ili pomeranja. To mi je pružilo sigurnost da je moj prtljag bezbedan tokom celog putovanja.

Kada sam koristio nosače za skije, primetio sam kako je lakše organizovati i transportovati skije na ovaj način. Ovi nosači su omogućili lako i sigurno montiranje skija na krov vozila, čime se oslobodio prostor u enterijeru. Takođe, gumeni profili su sprečili klizanje skija tokom vožnje, što je bila dodatna garancija da će sve proteći bezbedno.

Nosači za bicikle su mi omogućili da bez problema prevozim svoje bicikle na dužim putovanjima. Svi delovi za pričvršćivanje su bili sigurni i čvrsti, što je dalo osećaj pouzdanosti. Takođe, primetio sam da se bicikle lako montiraju i skidaju sa nosača, čime se štedi vreme i olakšava celokupno iskustvo.

Zaključak

Krovni nosači VW Golf Plus (2005-2009), alu šipke – Nordrive RailPro M su odličan izbor za sve one koji žele bezbedno i praktično transportovati svoje terete i opremu. Sa visokokvalitetnim aluminijumskim šipkama, stabilnim montiranjem i sigurnosnim bravama, ovi nosači pružaju sve što je potrebno za bezbrižno putovanje.

Ukoliko tražite kvalitetne krovne nosače koji se lako montiraju i pružaju sigurnost tokom vožnje, ovaj set je pravi izbor. Uverio sam se u visok nivo kvaliteta tokom svog iskustva i sada ga toplo preporučujem svima. Sa ovim nosačima možete biti sigurni da će vaši tereti biti svesno transportovani i da ćete imati miran put.


Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Sigurno pričvršćivanje tereta
  • Elegantan dizajn

Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne odražava stvarne osobine ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja