рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Caddy Life (2004-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13090 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW CADDY LIFE (2004-2015), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti

  • Izdržljivi: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set: Dostupni kao kompletan set spreman za ugradnju
  • Sertifikovani: Poseduju GS-TÜV sertifikat

Krovni nosači VW Caddy Life su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdani i izdržljivi. Ovi krovni nosači se isporučuju kao kompletni set spreman za ugradnju, čime vam omogućuju jednostavnu instalaciju.

Teleskopske šipke od čelika

Šipke krovnih nosača su teleskopske i izrađene od visokokvalitetnog čelika. Pružaju izuzetnu čvrstoću i stabilnost. Teleskopski dizajn omogućava prilagođavanje dužine šipki za vozila sa šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm.

Savršeno prianjanje i zaštita

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine sadrže čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Ove šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Takođe, krovne šape poseduju bezbednosne brave koje dodatno osiguravaju sigurnost transporta.

Kompatibilnost i nosivost

Krovni nosači VW Caddy Life namenjeni su isključivo vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. To vam omogućuje siguran prevoz raznih tereta kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Sigurnost i uputstva za montažu

Da biste u potpunosti iskoristili prednosti ovih krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu. Proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta i sledite uputstva korak po korak. Takođe, pre korišćenja, preporučujemo da pročitate bezbednosna uputstva kako biste osigurali sigurnu vožnju i prevoz vašeg tereta.

Za više informacija i detalja, posetite zvaničnu stranicu proizvoda. U našoj širokoj ponudi takođe možete pronaći druge krovne nosače za različite modele vozila.


Prednosti:

  • Izdržljivi čelični nosači
  • Kompletan set za brzu ugradnju
  • Sertifikovani i sigurni

Započnite avanturu sa krovni nosačima VW Caddy Life (2004-2015), celične sipke – Nordrive SnapFit 1 i uživajte u sigurnom i praktičnom načinu transporta vašeg tereta!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja