рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Volvo V90 Cross Country (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7374 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO V90 CROSS COUNTRY (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Sertifikovani i visokokvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodni za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu. U zavisnosti od modela i tipa krova vašeg automobila, možete izabrati između različitih verzija nosača, uključujući one sa pričvršćenim tačkama na krovu, uzdužnim šinama odvojenim od krova ili integrisanim uzdužnim šinama.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i visok standard kvaliteta. Verujte u našu ekspertizu i kvalitet naših proizvoda.

Jedna od prednosti kupovine krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima je besplatna montaža krovnih nosača za svakog kupca. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno postavljeni na vozilo.

Funkcionalnost i praktičnost krovnih nosača

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Omogućavaju vam da jednostavno i sigurno prenesete svoju opremu sa jednog mesta na drugo.

Specifičnost ovog modela krovnih nosača je njegova kompatibilnost sa Volvo V90 Cross Country (2016-) modelima.

Set krovnih nosača – Cruz Airo Fuse Dark

Ovaj set krovnih nosača se sastoji od elegantnih i aerodinamičnih aluminijumskih šipki u crnoj boji, poznatih kao Airo Fuse. Ove šipke se savršeno uklapaju u dizajn i estetski izgled novih modela vozila.

Airo Fuse aluminijumske šipke su spojene sa hvatačima (stopama), i ne prelaze ivice krova vašeg vozila. Njihov ekskluzivan dizajn, sigurnost i aerodinamičke karakteristike doprinose smanjenju otpora i buke od vetra. Takođe, krovne šipke Airo Fuse olakšavaju montažu krovnog kofera, nosača za bicikle ili ski nosača, zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki.

Dužina šipki je 98cm, a maksimalna nosivost iznosi impresivnih 75kg. Bezbednost vaše opreme je na prvom mestu, zato vam preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste se uverili da su pravilno postavljene.

Krovni Kit – Cruz 936-592

Krovni kit je deo koji, zajedno sa krovnim šipkama, omogućava sigurno pričvršćivanje nosača na krov automobila. Ovaj kit je posebno dizajniran za upotrebu sa Volvo V90 Cross Country (2016-) modelom.

Napomena: Molimo vas da pažljivo pročitate sve upute i sigurnosna pravila pre montaže krovnih nosača. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte putem telefona i naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Specifikacije

 • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
 • Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope)
 • Dužina šipki: 98cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Aerodinamičan dizajn
 • Visok kvalitet materijala
 • Laka montaža
 • Kompatibilnost sa Volvo V90 Cross Country (2016-) modelima
 • Sertifikovani proizvod koji zadovoljava najviše standarde u industriji

Da zaključimo…

Krovni nosači Volvo V90 Cross Country (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark su vrhunski krovni nosači koji će vam omogućiti da sigurno i jednostavno prenosite svoju opremu. Uz njihov aerodinamični dizajn i visok nivo kvaliteta, ovi krovni nosači su pravi izbor za sve ljubitelje avantura i putovanja.

Ne oklevajte, već odaberite krovne nosače koji će savršeno odgovarati vašem vozilu i omogućiti vam da se bezbrižno krećete sa vašom opremom. Kupovinom krovnih nosača Volvo V90 Cross Country (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark ulazite u svet sigurnosti i kvaliteta.

Poručite ove krovne nosače danas i iskusite revolucionarnu tehnologiju koja će vaša putovanja učiniti još uzbudljivijim!

 • Pentru întreținerea la standarde înalte ale autovehiculelor dvs, alegeți krovni nosači de calitate, care oferă siguranță și fiabilitate.

Pogledajte našu kompletnu ponudu ostalih krovnih nosača i prateće opreme na stranici proizvoda.


PREDNOSTI:
– Aerodinamičan dizajn
– Visok nivo kvaliteta materijala
– Laka montaža

Naručite

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja