рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Volvo V40 SW (1995-2004), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13077 Kategorija:

KROVNI NOSACI VOLVO V40 SW (1995-2004), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Visokokvalitetni krovni nosaci za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosaci su neizostavni kada je u pitanju praktičnost i sigurnost na putovanjima. Ukoliko posedujete Volvo V40 SW vozilo, imamo savršeno rešenje za vas – Nordrive SnapFit 1 krovne nosace. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosaci su pouzdan izbor za svakodnevnu upotrebu.

Sertifikovani nosaci koji pružaju bezbednost i sigurnost

Svi Nordrive krovni nosaci, uključujući i ovaj model, poseduju sertifikat GS-TÜV, što garantuje njihovu visoku kvalitetu i bezbednost prilikom korišćenja. Ovi nosaci su dizajnirani da budu neophodan deo vašeg vozila kada je u pitanju montaža krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Jednostavna instalacija i prilagodljivost širini vozila

Krovni nosaci Volvo V40 SW dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Sipke su teleskopske i prilagodljive širini vozila, što omogućava jednostavnu instalaciju. Sa Nordrive SnapFit 1 nosacima možete biti sigurni da će sipke savršeno odgovarati uzdužnim šinama vašeg vozila.

Zaštita krovne šine i maksimalna nosivost

Naši krovni nosaci su dizajnirani sa EPDM gumom koja oblaže krovne šipke i pruža zaštitu od ogrebotina. Ovi nosaci su takođe opremljeni bezbednosnim bravama koje osiguravaju stabilnost tereta tokom vožnje. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg.

Sigurnost kao prioritet

Kada koristite krovne nosace, bezbednost je naš prioritet. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu kako biste pravilno instalirali nosace i proverili da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Takođe, obratite pažnju na bezbednosna uputstva i pridržavajte se svih propisanih pravila.

Uživajte u najboljem iskustvu na putovanjima

Kada sam isprobao ove krovne nosace na mom vozilu, bio sam oduševljen njihovom funkcionalnošću i kvalitetom. Bezbedno sam prevozio svoje bicikle i ostali prtljag dok sam putovao sa porodicom. Ovi nosaci su mi pružili mir i sigurnost tokom celog putovanja.

Povećajte svoju mobilnost i praktičnost uz Nordrive SnapFit 1 krovne nosace za Volvo V40 SW vozilo. Kupite ih danas i budite spremni za sledeće avanture na putu!

Prednosti:
– Visokokvalitetni čelični nosaci
– Sertifikovani nosaci sa GS-TÜV sertifikatom
– Jednostavna instalacija i prilagodljivost širini vozila
– Zaštita krovne šine i bezbednost tereta
– Maksimalno dozvoljeno rastojanje 111cm i nosivost od 100kg
– Povećajte sigurnost i praktičnost na putovanjima

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja