рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Yaris 3 vrata (1999-2005), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5726 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA YARIS 3 VRATA (1999-2005), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Odlično rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni kada želite da prenesete teret na svom vozilu. Nordrive RailPro M krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim i dugotrajnim. Ovi krovni nosači su kompletan set koji je spreman za ugradnju i dolazi u verziji koja odgovara Toyota Yaris vozilima sa 3 vrata, modelima između 1999. i 2005. godine.

Prednosti Nordrive RailPro M krovnih nosača

  • Kvalitetna izrada: Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, što im daje izuzetnu izdržljivost.
  • Praktičnost: Ovi nosači su dizajnirani da budu jednostavni za upotrebu i instalaciju.
  • Bezbednost: Posedovanje kvalitetnih krovnih nosača poput ovih je neophodno za sigurno prenošenje tereta na vašem vozilu.

Nekoliko reči o dizajnu

Šipke ovih krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma, što im daje elegantan izgled i dugotrajnost. Šipke su opremljene kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja prilikom montaže dodatne opreme. Ovi kanali omogućavaju montažu nosača za krovne kutije, ski nosača i nosača za bicikle, sa dodatnim T-profilima koji idealno pristaju uz kanale. Donji kanali su specijalno oblikovani kako bi se olakšala montaža krovnih nosača na krovne šine jednostavnim navlačenjem.

Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima koji se postavljaju nakon montiranja kako bi se sprečilo oštećenje i poboljšao izgled. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. One su projektovane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine vašeg automobila. Uz krovne šape dobijate i set bezbednosnih bravica sa 3 ključa za dodatnu sigurnost.

Važne informacije o montaži

Ovi krovni nosači su namenjeni isključivo za vozila sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Da biste se uverili u sigurnu upotrebu ovih krovnih nosača, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i da proverite da li svi delovi iz seta dolaze u ispravnom stanju. Takođe, kao dodatnu mera opreza, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava koja su uključena u set.

Zaključak

Krovni nosači Toyota Yaris 3 vrata (1999-2005), alu šipke – Nordrive RailPro M su odličan izbor za sve vlasnike ovih vozila koji žele sigurno i praktično prenošenje tereta. Ovi nosači su izdržljivi, lako se montiraju i garantuju bezbednost pri svakom putovanju.

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada
  • Praktičnost
  • Bezbednost

Naručite Nordrive RailPro M krovne nosače za Toyota Yaris 3 vrata (1999-2005) danas i uverite se u njihovu izuzetnu performansu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja