рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Verso MPV 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9231 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA VERSO MPV 5 VRATA (2013-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Prednosti krovni nosača koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom

Set krovnih nosača koji čini vašu vožnju bezbrižnom i udobnom

Krovni nosači su neizostavan dodatak za svako vozilo. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, ovi nosači su pravi izbor za vaše potrebe prevoza. Set krovnih nosača za Toyota Verso MPV 5 vrata (2013-) osigurava vam kompletno rešenje za vaša putovanja. Montaža je jednostavna i brza, a set dolazi sa svim potrebnim elementima.

Krovni nosači visokog kvaliteta sa sertifikatima

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Možete biti potpuno sigurni u pouzdanost ovog proizvoda.

Besplatna montaža krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima

Kupovinom krovnih nosača Toyota Verso MPV 5 vrata (2013-) u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno i sigurno montirani.

Svestrani nosači za različite vrste prevoza

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz ove nosače, možete praktično i sigurno prevoziti sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

Jednostavno i sigurno montiranje

Set za montažu krovnih nosača dolazi sa kompletom od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Monteža ovog seta je veoma jednostavna, a cena koju vidite odnosi se na kompletan set. Dodatno, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje su opciono dostupne.

Kvalitet i sigurnost kod svakog elementa ovih nosača

Krovne šipke Cruz Oplus AT izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma. One su dizajnirane da budu sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ove šipke omogućavaju jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle i nosača za skije.

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost iznosi 75kg. To znači da možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

Različiti setovi za različite vrste automobila

Krovni nosači su prilagođeni različitim tipovima krova automobila. Postoje verzije nosača sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama. Naša tehnička podrška stoji vam na raspolaganju ukoliko niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za vaš automobil. Samo nas kontaktirajte na telefon: 021/442-954 ili 021/6339-223.

Vaša sigurnost je na prvom mestu

Prilikom montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno upustvo i striktno ga se pridržavate. Vaša sigurnost je na prvom mestu i mi želimo da vam omogućimo bezbrižno putovanje.

Zaključak

Uz krovne nosače Toyota Verso MPV 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Oplus AT, možete biti potpuno sigurni da će vaša putovanja biti udobna i bezbedna. Poverenje koje ćete imati u ovaj proizvod je zasnovano na njegovom visokom kvalitetu i sertifikatima koje poseduje.

Nemojte dozvoliti da vam prepreke na putu umanje radost putovanja. Nabavite svoje krovne nosače već danas i krenite u avanturu sa potpunim poverenjem.

Prednosti:

  • Kvalitetan i siguran proizvod
  • Jednostavna montaža
  • Prilagođeni različitim vrstama automobila

Poručite svoje krovne nosače Toyota Verso MPV 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Oplus AT već danas i uživajte u putovanjima bez brige!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja