рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota RAV4 (III/XA30) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9227 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA RAV4 (III/XA30) 5 VRATA (2006-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Dobrodošli na OXO MARKET! Ovde ću vam predstaviti fantastične krovne nosače za Toyota RAV4 (III/XA30) 5 vrata (2006-2012). Uverite se sami zašto su ovi nosači savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu.

Prednosti:

 • Izuzetan kvalitet: Nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost.
 • Lako montiranje: Set se isporučuje kao kompletna jedinica, spremna za brzu i jednostavnu ugradnju na vaš automobil.
 • Univerzalna upotreba: Sa ovim krovim nosačima, imate mogućnost montiranja krovnih kofera, ski nosača, ili nosača za bicikle.

Specifikacije:

 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU

Uz set krovnih nosača, dobijate i bravice za zaključavanje, koje su opciono dostupne za kupovinu. One pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu vaših nosača. Samo za vozila gde se nosač montira na rub od vrata.

Set krovnih nosača se sastoji od aluminijumskih krovnih šipki i krovnog kita, koji je napravljen od visokokvalitetnog čelika. Šipke Oplus AT su dizajnirane da budu sigurne i stabilne, sa hvatačima (stopama) od izdržljivog čelika i poklopcima hvatača od ABS plastike.

Za vašu sigurnost i zadovoljstvo, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita. Poštujte bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li je ovaj set odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Uverite se sami u kvalitet i pouzdanost ovih krovnih nosača i naručite ih odmah! Naša prodavnica nudi besplatnu montažu krovnih nosača za sve kupce.

Posetite našu zvaničnu stranicu za više informacija o ovom proizvodu. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Molimo vas da imate na umu da je prikazani video samo ilustrativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda.


Prednosti:
 • Izuzetan kvalitet
 • Lako montiranje
 • Univerzalna upotreba
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja