рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Prius (III/XW30) 5 vrata (2009-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9226 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA PRIUS (III/XW30) 5 VRATA (2009-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Set krovnih nosača za vašu Toyotu Prius

Krovni nosači su neizostavni dodatak vašem vozilu kada vam je potrebno transportovati teret na krovu. Uz Krovne nosače Toyota Prius (III/XW30) 5 vrata (2009-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT, dobićete kvalitetne aluminijumske šipke koje su dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem modelu automobila.

Prednosti krovnih nosača

 • Sigurnost i stabilnost: Šipke Oplus AT su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, pružajući vam sigurnost i stabilnost tokom vožnje.
 • Jednostavna montaža dodatne opreme: Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, montaža dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija je veoma jednostavna.
 • Visoka nosivost: Krovne šipke mogu podneti teret do 75kg, omogućavajući vam da bezbedno prenesete sve što vam je potrebno.

Specifikacije krovnih nosača

 • Dužina šipki: 118cm
 • Nosivost: 75kg

Set krovnih nosača sadrži:

 • Krovne šipke – Cruz Oplus AT: Aluminijumske šipke koje pružaju sigurnost i stabilnost. Hvatači (stope) su napravljne od kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.
 • Krovni Kit – Cruz 935-609: Potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Napravljen od visokokvalitetnog čelika.

Sigurnost i sertifikati

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Sigurnost vašeg tereta nije upitna kada se odlučite za Cruz krovne nosače.

Besplatna montaža krovnih nosača

Kao dodatnu pogodnost, obezbeđujemo vam besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naši stručni tehničari će se pobrinuti da sve bude pravilno instalirano i spremno za korišćenje.

Upustva za montažu

Uz krovne nosače dolazi set za montažu koji sadrži sve što vam je potrebno za instalaciju. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita pre nego što započnete proces. Vaša sigurnost je na prvom mestu.

Zaključak

Krovni nosači Toyota Prius (III/XW30) 5 vrata (2009-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT, su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu. Njihova sigurnost, stabilnost i jednostavnost ugradnje čine ih odličnim izborom za vaš automobil.

Ne morate verovati samo meni – pogledajte našu ponudu krovnih nosača i pročitajte recenzije zadovoljnih korisnika. Imajte na umu da je ovaj opis temeljen na mojim iskustvima prilikom korišćenja proizvoda.

Prednosti

 • Sigurnost i stabilnost
 • Jednostavna montaža dodatne opreme
 • Visoka nosivost

Kupite vaše krovne nosače Toyota Prius (III/XW30) 5 vrata (2009-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT i budite spremni za sve potrebe prevoza na krovu vašeg vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja