рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Land Cruiser (J125) 3 vrata (2002-2010), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9260 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA LAND CRUISER (J125) 3 VRATA (2002-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Osetite apsolutnu sigurnost i praktičnost sa ovim krovnim nosačima

Savršeno rešenje za prevoz vašeg tereta

Krovni nosači su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe za prevozom na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su pravi izbor za vaš Toyota Land Cruiser (J125) sa 3 vrata.

Sertifikati koji garantuju kvalitet

Cruz Oplus AX krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Na taj način možete biti sigurni da su ovi nosači prošli stroge bezbednosne testove i da zadovoljavaju najviše standarde.

Brza i besplatna montaža

Kao dodatnu pogodnost, nudimo besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naši stručni tehničari će se pobrinuti da se krovni nosači pravilno postave na vaše vozilo, što će vam uštedeti vreme i obezbediti da sve bude sigurno i čvrsto.

Neophodni za prevoz dodatne prtljage

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava da prevozite krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li ste avanturista koji želi da istraži divljinu ili roditelj koji želi da odvede porodicu na odmor, ovi nosači su tu da vam pomognu da svoj teret prenesete na krov vozila i otvorite prostor u kabini.

Set za montažu uključuje sve što vam je potrebno

Set krovnih nosača uključuje 2 aluminijumske krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena ovog proizvoda odnosi se na kompletan set prikazan na slici. Ukoliko želite da osigurate svoj teret od krađe, možete dodatno poručiti bravice za zaključavanje nosača. One nisu neophodne za montažu, ali vam pružaju dodatnu sigurnost.

Kvalitet i sigurnost na prvom mestu

Krovne šipke Cruz Oplus AX izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i pružaju sigurnost i stabilnost. Hvatači (stope) su napravljeni od čelika visokog kvaliteta, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikla i nosači skija je veoma jednostavno.

Dužina šipki i maksimalna nosivost

Krovne šipke odlikuje dužina od 128cm, što vam omogućava da prenesete veći teret na krov vašeg vozila. Maksimalna nosivost ovih nosača je impresivnih 75kg, što vam pruža mogućnost prevoza težih predmeta bez brige.

Važno uputstvo za montažu

Da biste pravilno montirali krovne šipke, molimo vas da pročitate upustvo za montiranje krovnih šipki. U tom dokumentu su detaljno objašnjeni koraci za sigurnu i pravilnu montažu, što će vam omogućiti da odmah počnete da koristite svoje krovne nosače.

Krovni kit za potpunu sigurnost

Kako biste bezbedno pričvrstili krovne šipke na krov vašeg automobila, preporučujemo upotrebu krovnog kita Cruz 935-640. Ovaj komplet je pažljivo dizajniran da se u potpunosti uklopi sa vašim vozilom i osigura da vaš teret bude sigurno postavljen na krov.

Bezbednost na prvom mestu

Pre nego što krenete sa montažom krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo. U njemu su navedena pravila i smernice za bezbedno korišćenje krovnih nosača, kako biste bili sigurni da se pridržavate svih neophodnih mera opreza.

Stručna podrška vam je na raspolaganju

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš Toyota Land Cruiser, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naše stručno osoblje će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da donesete pravu odluku.

Kupujte sa poverenjem

Cruz Oplus AX krovni nosači su proizvedeni u Španiji, što garantuje visok kvalitet i pouzdanost. Obratite pažnju da naša ponuda krovnih nosača obuhvata širok spektar modela za različite tipove vozila. Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite idealan set za vaše vozilo.

Zaključak

Ovi krovni nosači su savršen izbor za Toyota Land Cruiser (J125) sa 3 vrata (2002-2010). Uz njih možete bezbrižno prevoziti teret na krovu vašeg vozila i pružiti dodatni prostor u kabini. Sa sertifikatima koji garantuju kvalitet i besplatnom montažom u našim prodavnicama, ovi nosači su pouzdani i praktični. Uz Cruz Oplus AX krovne nosače, vaše putovanje postaje još udobnije i sigurnije.

Prednosti:

  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
  • Sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Besplatna montaža u
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja