рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla Verso (2004-2009), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5759 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA VERSO (2004-2009), ALU ŠIPKE – NORDDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za vašu Toyotu Corolla Verso (2004-2009) će vam pružiti idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila. Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set spremni za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu visoku kvalitetu i bezbednost.

Specifikacije

 • Kompletan set krovnih nosača za Toyota Corolla Verso (2004-2009)
 • Izrađeni od eloksiranog aluminijuma
 • Kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i biciklove
 • Šipke su opremljene gumenim profilima otpornim na klizanje i oštećenja
 • Krovne šape su elegantnog dizajna, izrađene od visoko otporne kompozitne plastike
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm

Prednosti

 • Bezbednost i sigurnost: Nordrive krovni nosači su proizvedeni u skladu sa visokim GS-TÜV standardima, što znači da možete biti sigurni da su vaš teret i vozilo potpuno bezbedni tokom vožnje.
 • Praktičnost: Set comes as a complete package, ready to be installed on your Toyota Corolla Verso (2004-2009). No need to worry about buying additional parts or accessories.
 • Visoka kvaliteta: Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izdržljivi i otporni na koroziju, što im obezbeđuje dug vek trajanja.

Poverite svoje krovne transportne potrebe Nordrive RailPro M krovnim nosačima i uverite se sami u njihovu pouzdanost i kvalitet. Montaža je jednostavna, a uz priloženo uputstvo možete samostalno izvršiti proces bez ikakvih problema. Budite sigurni da se pridržavate uputstva za montiranje i bezbednosnih instrukcija kako biste osigurali sigurnu i pouzdanu upotrebu.

Nemojte više brinuti o tome kako ćete preneti svoj krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle. Sa Nordrive krovnim nosačima, vaša vožnja će biti udobna i bezbedna. Ne čekajte, nabavite svoj set krovnih nosača danas i uživajte u svakom putovanju!

Pogledajte sve Krovne Nosače u našoj ponudi

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja