рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (E140) Sedan 4 vrata (2007-2013), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9676 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (E140) SEDAN 4 VRATA (2007-2013), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Prednosti

 • Izdržljivi dizajn: Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijih materijala kako bi osigurali dugotrajnost i pouzdanost u svakodnevnom korišćenju.
 • Jednostavna montaža: Set za montažu sadrži sve potrebne delove i detaljna uputstva, što omogućava brzu i jednostavnu instalaciju.
 • Prilagodljivost: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa Toyota Corolla (E140) Sedan modelom sa 4 vrata, proizvedenim u periodu od 2007. do 2013. godine.

OPOISANJE

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila (sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ove sertifikate garantuju visok nivo kvaliteta i bezbednosti koji je postignut u skladu sa međunarodnim standardima. Bezbednost je naša prioritetna briga, tako da će svi kupci krovnih nosača imati obezbeđenu besplatnu montažu.

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa ovim nosačima možete sigurno prevoziti svoje stvari bez brige o oštećenjima ili gubicima tokom vožnje.

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Samo za vozila gde se nosač montira na rub od vrata.

Navedeni Set krovnih nosača se sastoji od:

 • Krovne šipke – Cruz Oplus ST
  Pocinkovane čelične šipke, plastificirane u crnoj boji. Krovne šipke su sastavni deo krovnog nosača.
 • Šipke Oplus ST su izrađene od pocinkovanog čeličnog profila, plastificiranog, prekrivenog visokokvalitetnim polimerima koji pružaju otpornost i obezbeđuju efikasnu antikorozivnu zaštitu. Hvatači (stope) su napravljeni od visoko kvalitetnog čelika a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Dodatna oprema poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija se lako montira na krovni nosač.
 • Dužina šipki je 120cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Molimo vas da pročitate “Upustvo za Montiranje Krovnih šipki”.

 • Krovni Kit – Cruz 935-464
  Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Krovni kit je napravljen je od visokokvalitetnog čelika. Molimo vas da pročitate “Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a”.

Molimo vas da pažljivo pročitate “Bezbednosno Upustvo” i da se strogo pridržavate navedenih pravila. Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto možete pozvati tehničku podršku na 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija

Prikazani video je ilustrativnog karaktera.


PREDNOSTI

 • Izdržljivi dizajn
 • Jednostavna montaža
 • Prilagodljivost

UZMITE SVOJE VOZILO NA VIŠI NIVO SA KROVNIM NOSAČIMA TOYOTA COROLLA!

Kada sam prvi put koristio ove krovne nosače na mom vozilu, bio sam zadivljen kvalitetom i praktičnošću. U svojim testiranjima, ovi nosači su se pokazali kao izuzetno izdržljivi i pouzdani, što mi je pružilo potpuno poverenje tokom vožnje.

Ono što me najviše oduševilo jeste jednostavna montaža. Sa setom za montažu koji dolazi uključen, sve što treba da uradite je da sledite detaljna uputstva, i za samo nekoliko minuta možete imati potpuno instalirane krovne nosače. Nema potrebe da angažujete profesionalce ili gubite dragoceno vreme na komplikovane postupke.

Kada sam prvi put krenuo na putovanje sa krovnim nosačima, bio sam oduševljen njihovom prilagodljivošću. Sa mogućnošću montiranja krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla, ovi nosači su postali neophodan deo opreme za moja putovanja. Sada mogu bezbrižno nositi sve što mi je potrebno, bez straha od oštećenja ili gubitka tokom vožnje.

Kada je u pitan

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja