рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Suzuki Wagon R+ (1998-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13080 Kategorija:

KROVNI NOSACI SUZUKI WAGON R+ (1998-2008), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

 • Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • Dostupni u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila
 • Poseduju GS-TÜV sertifikat
 • Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika
 • Namenjen samo za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina za montažu je 111cm
 • Maksimalna nosivost je 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Suzuki Wagon R+ su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila kako bi vam pružili izuzetnu sigurnost i trajnost. Sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima, više nećete morati da brinete o tome kako prevesti svoj prtljag, ski opremu ili bicikle.

Kada sam probao ovaj proizvod, bio sam izuzetno zadovoljan performansama. Montaža je bila veoma jednostavna i sve potrebne komponente su bile uključene u set. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Takođe, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili vaš krov od ogrebotina.

Ono što me posebno impresioniralo kod ovih krovnih nosača je maksimalna nosivost od 100kg. To znači da možete bezbrižno prevesti sve što vam je potrebno za vaše avanture. Bilo da planirate porodično putovanje ili odlazak na skijanje sa prijateljima, Nordrive SnapFit 1 krovni nosači će vam pružiti sigurnost i pouzdanost.

Molim vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje kako biste osigurali sigurnu upotrebu ovih krovnih nosača. Takođe, pročitajte bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte navedenih pravila radi vaše i sigurnosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Na zvaničnoj stranici proizvoda možete pronaći dodatne informacije i brošure koje će vam pomoći da se bolje upoznate sa ovim sjajnim krovnim nosačima. Osim toga, možete pogledati i našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaše potrebe.

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Visoka nosivost od 100kg
 • Sigurno prianjanje na krovne šine
  .
  .
  .

Sada je pravo vreme da unapredite svoje prevozne mogućnosti. Nabavite Nordrive SnapFit 1 krovne nosače i uživajte u bezbrižnim avanturama sa vašim Suzuki Wagon R+. Kupite ih odmah na OXO MARKET!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja