рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Suzuki Swift IV (2005-2010) 5 vrata – Cam Driver 5029

7.800 рсд

SKU: GTC12788 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI SWIFT IV (2005-2010) 5 VRATA – CAM DRIVER 5029

Neophodni dodatak za vaš automobil

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na automobilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam izdržljivost i sigurnost. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim vrsti krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaš automobil ima ugrađene tačke za pričvršćivanje ili standardne uzdužne šine, mi imamo odgovarajući krovni nosač za vas.

Odlični nosači za sve vaše potrebe

Krovni nosači su neophodni deo opreme za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Praktični i veoma korisni, ovi nosači pružaju vam mogućnost da prevozite sve što vam je potrebno na putovanjima ili aktivnostima na otvorenom.

Sigurnost i stabilnost

Cam Driver krovni nosači se sastoje od crnih, čeličnih šipki i krovnih šapa ili hvataljki. Ove sigurnosne komponente obezbeđuju čvrsto prianjanje i stabilnost tereta na krovu vašeg automobila. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaša prtljaga biti bezbedno smeštena tokom vožnje.

Jednostavna montaža i prilagodljiv dizajn

Set krovnih nosača za Suzuki Swift IV (2005-2010) 5 vrata – Cam Driver 5029, sadrži dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Šipke su dostupne u dužinama od 110cm i 120cm, u zavisnosti od modela vašeg vozila. Montaža je veoma jednostavna i može se obaviti samostalno ili uz pomoć stručnjaka.

Prednosti:

  • Izdržljivi čelični profil
  • Prilagodljiv dizajn za različite tipove krova vozila
  • Jednostavna montaža
  • Siguran i stabilan nosač tereta
  • Preporučena nosivošt od 50kg

Nabavite svoje krovne nosače danas i unesite praktičnost i sigurnost na vaše putovanje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja