рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Suzuki Ignis (sa uzduznim sinama) 5v (00-03), alu sipke – G3 Open Alu 127

11.500 рсд

SKU: GTC11711 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI IGNIS (SA UZDUŽNIM SINAMA) 5V (00-03), ALU SIPKE – G3 OPEN ALU 127


Visokokvalitetni krovni nosači za vašu potrebu prevoza

Dobrodošli na OXO MARKET! Danas vam predstavljamo visokokvalitetne krovne nosače koji su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Predstavljamo vam G3 Open Alu 127 krovne nosače za Suzuki Ignis sa uzdužnim sinama.

G3 krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, koji garantuje njihovu izdržljivost i sigurnost. Sa G3 nosačima možete biti potpuno sigurni da će vaš teret biti čvrsto i pouzdano pričvršćen dok se krećete putem.

Set spreman za ugradnju

G3 Open Alu 127 krovni nosači dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju. Sve što vam je potrebno da biste ih montirali na svoj Suzuki Ignis je uključeno u ovaj set. Nema potrebe za dodatnim alatima ili komplikovanim postupcima – G3 je mislio na sve.

Sertifikovana sigurnost

Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, što znači da su prošli sve neophodne testove i zadovoljili visoke standarde bezbednosti. Ovi nosači su testirani udarnom snagom od 8G i mogu izdržati nosivost do 75 kg. Vaš teret će biti siguran i stabilan tokom svake vožnje.

Neophodan deo za montažu dodatne opreme

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa G3 Open Alu 127 krovnim nosačima, imaćete sve što vam je potrebno da biste bezbedno i jednostavno transportovali sve što želite.

Jednostavna montaža

Montaža G3 Open Alu 127 krovnih nosača je veoma jednostavna. Oni dolaze već unapred sastavljeni, tako da će vam trebati samo nekoliko minuta da ih postavite na krov svog automobila. Sve detalje možete videti na video snimku pored.

Molimo vas da pre montaže detaljno pročitate Upustva za Montiranje koja se nalaze u pakovanju. Važno je da proverite da li su svi delovi prisutni kako biste bili sigurni da ćete montirati krovne nosače ispravno.

Sigurnost na prvom mestu

Vaša sigurnost nam je najvažnija. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja i dodatnih informacija.

Pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača

Na OXO MARKET-u vam nudimo široku ponudu krovnih nosača za različite automobile i potrebe. Pregledajte naš asortiman i pronađite pravi nosač za vas.


Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • City Crash sertifikat za sigurnost
  • Jednostavna montaža

Stavite svoj G3 Open Alu 127 krovni nosač u korpu i uživajte u sigurnom i jednostavnom prevozu tereta!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja