рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Suzuki Alto IV (1994-2001) 5 vrata – Cam Logico 41004

7.800 рсд

SKU: GTC10688 Kategorija:

KROVNI NOSACI SUZUKI ALTO IV (1994-2001) 5 VRATA – CAM LOGICO 41004

Krovni nosaći su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači su kompletan set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

UPOREDI CENE I KUPOVINA NA OXO MARKET

Specifikacija

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipka je preseka 40x25mm i debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovne nosače je 50kg.

Prednosti

  • Jednostavna i sigurna montaža: Cam Logico krovni nosači su dizajnirani tako da se lako i sigurno montiraju na vaš automobil. Uz priložene adaptere i krovne sape, postupak montaže je jednostavan i bezbedan.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od čeličnog profila i zaštićeni crnim plastičnim omotačem, krovni nosači su veoma izdržljivi. Možete biti sigurni da će izdržati težinu i pružiti vam sigurno i pouzdano prevozno rešenje.
  • Univerzalna upotreba: Cam Logico krovni nosači su univerzalni i pogodni za različite vrste vozila. Bez obzira da li želite da montirate krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi nosači će se savršeno uklopiti na vaše vozilo.

Uz krovne nosače Suzuki Alto IV (1994-2001) 5 vrata – Cam Logico 41004, možete bezbrižno i sigurno transportovati svoj prtljag, skije ili bicikle. Montaža je jednostavna, a visokokvalitetni materijali obezbeđuju dugotrajnost i pouzdanost. Preporučena nosivost od 50kg omogućava vam da bez problema prenesete sve što vam je potrebno.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili dileme, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 021/442-954. Naš stručni tim će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

NE OKLEVAJTE! ODLUČITE SE DANAS I OBEZBEDITE SIGURAN I POUZDAN TRANSPORT SA KROVNIM NOSAČIMA SUZUKI ALTO IV (1994-2001) 5 VRATA – CAM LOGICO 41004. KUPITE IH SADA NA OXO MARKET!

Prednosti:

  • Jednostavna i sigurna montaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Univerzalna upotreba
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja