рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Levorg (I/VM) SW (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8052 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU LEVORG (I/VM) SW (2015-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Naslov: KROVNI NOSAČI SUBARU LEVORG (I/VM) SW (2015-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Prednosti

  • Atrakivan dizajn – Šipke Airo X imaju ekskluzivan dizajn koji će sigurno privući pažnju.
  • Jednostavna montaža – Postavljanje ovih krovnih nosača na vaše vozilo je brzo i jednostavno.
  • Visok nivo bezbednosti – Ovaj set krovnih nosača poseduje sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU, što garantuje da je izrađen po najvišim standardima bezbednosti.

Opis proizvoda

Krovni nosači su savršeno rešenje za prevoz svih vaših potreba na krovu vašeg vozila. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Ovi krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za montažu, što znači da nećete morati da se brinete o kupovini dodatnih delova.

Jedna od ključnih karakteristika ovih krovnih nosača je njihova različita verzija koja odgovara različitim tipovima krova na automobilima. Bez obzira da li imate pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, postoji verzija krovnih nosača koja će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Jedinstvena aerodinamična aluminijumska šipka ovih krovnih nosača, poznata kao Airo X, obezbeđuje sigurnost i privlačnost. Ove šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha, što smanjuje buku i poboljšava aerodinamičnost vašeg vozila.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. To znači da ćete moći bezbedno prevoziti sve svoje potrebne stvari na krovu vašeg vozila.

Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje koje su dostupne kao opcija.

Važno je napomenuti da bravice za zaključavanje nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača. Bez obzira da li se odlučite za njih ili ne, ovaj krovni nosač će i dalje biti siguran i funkcionalan.

Specifikacije

– Model: Subaru Levorg (I/VM) SW (2015-2020)
– Maksimalna nosivost: 75kg
– Dužina šipki: 118cm
– Materijal: Aluminijum
– Zemlja porekla: Španija

Upustvo za montažu krovnih nosača i krovnog kita

Pre nego što se upustite u montažu ovih krovnih nosača, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montažu. Ono će vam pružiti detaljne korake i smernice kako pravilno postaviti nosače na krov vašeg vozila.

Molimo vas da takođe obratite pažnju na bezbednosna uputstva i pridržavate se svih pravila koja su navedena. Vaša sigurnost nam je od velike važnosti.

Poverite ugradnju krovnog nosača stručnom timu

Kada kupite krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, imate mogućnost da ih besplatno montirate uz pomoć našeg stručnog tima. Naši iskusni tehničari će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno postavljeni i sigurni za korišćenje. Bez brige i bez stresa!

Zaključak

U mom iskustvu sa krovnim nosačima Subaru Levorg (I/VM) SW (2015-2020), alu šipke – Cruz Airo X, imao sam samo pozitivna iskustva. Ovi nosači su se pokazali kao pouzdani i sigurni, sa svojim sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, kao i visokim kapacitetom nosivosti od 75kg.

Montaža je bila veoma jednostavna zahvaljujući detaljnim uputstvima koja su pratila set. Sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama Airo X, primetio sam značajno smanjenje buke i bolju aerodinamičnost mog vozila.

Preporučujem ove krovne nosače svima koji žele sigurno i elegantno rešenje za transport svih svojih potreba na krovu svog vozila.

Prednosti

  • Atrakivan dizajn – šipke Airo X izgledaju fantastično na mom Subaru Levorg (I/VM) SW (2015-2020).
  • Jednostavna montaža zahvaljujući detaljnim uputstvima koja su priložena u setu.
  • Visok nivo sigurnosti zahvaljujući sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Započnite avanturu sa vašim Subaru Levorg (I/VM) SW (2015-2020) i ovim izvanrednim krovnim nosačima. Kućica, bicikl, skije – sve to možete bezbedno prevoziti na vrhu vašeg automobila. Ne čekajte, već danas poručite svoj set!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja