рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9729 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU LEGACY (V/BM) SEDAN 4 VRATA (2009-), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Faktički naslov proizvoda:

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), čelične šipke – Cruz Oplus ST

Osetite sigurnost i praktičnost uz krovne nosače Subaru Legacy

Krovni nosači su savršeno rešenje koje odgovara svim vašim potrebama tokom putovanja vozilom. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, zavisno od modela nosača, ovi nosači vam pružaju izuzetnu sigurnost i praktičnost. Dobijate kompletan set spreman za montažu, bez ikakvog dodatnog napora.

Pobednički stajling i testirana sigurnost

Svaki Cruz krovni nosač dolazi sa sertifikatima bezbednosti: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni u kvalitet i bezbednost ovog proizvoda. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su naš prioritet.

Besplatno montiranje krovnih nosača

Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima dobija besplatnu uslugu montaže. Nema potrebe za angažovanjem dodatne pomoći, jer ćemo se mi pobrinuti za sve detalje. Uštedite svoje vreme i energiju uz našu stručnu montažu.

Neophodni za vaše avanture

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava da prenosite teret na krovu vašeg vozila. Bilo da su u pitanju krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle, naši nosači će vam pružiti sigurno i pouzdano rešenje za transport.

Set za montažu krovnih nosača

Ovaj set uključuje 2 čelične šipke i 4 krovna hvatača koji zajedno čine kompletnu montažu krovnih nosača. Ponuđena cena se odnosi na komplet set. Pri naručivanju, imate mogućnost dodatne kupovine bravica za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu krovnog nosača.

Pocinkovane čelične šipke za sigurnost i izdržljivost

Krovne šipke Cruz Oplus ST izrađene su od pocinkovanog čeličnog profila. Plastificirane u crnoj boji, ove šipke su otporne i dugotrajne. Sa izdržljivim ABS plastičnim poklopcima hvatača, nosači su dizajnirani da traju. Dužina šipki je 130cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg.

Kompletan set za montažu krovnih nosača

Ovaj set se sastoji od krovnih šipki Cruz Oplus ST, kao i krovnog kita (krovnog prsluka) Cruz 935-707. Kompletan set obezbeđuje vam sve što je potrebno za sigurnu i jednostavnu montažu krovnih nosača na vaše vozilo. Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i savršeno se uklapa u odgovarajući tip automobila.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša bezbednost je izuzetno važna, stoga vas molimo da pažljivo pročitate priložene upute za montiranje i bezbednosna pravila. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne. Možete nas kontaktirati na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Cruz Oplus ST krovni nosači za Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-) su proizvedeni u Španiji. Da biste saznali više o ovom proizvodu, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

Zaključak

Iskoristite sve prednosti krovni nosača Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-) i dozvolite da vaša putovanja budu sigurna i udobna. Uživajte u pogodnostima ovih čeličnih šipki, koje će vam obezbediti mesto za prenošenje tereta na krovu vašeg vozila. Uz sertifikovani kvalitet, jednostavnu montažu i besplatnu uslugu, Cruz Oplus ST nosači su najbolji izbor za vaše potrebe.

Prednosti:

  • Pobednički stajling i testirana sigurnost
  • Besplatna montaža krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima
  • Kompletan set za montažu krovnih nosača

Naručite danas

Slika je ilustrativna

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja