рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Subaru Impreza Karavan (2000-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13113 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU IMPREZA KARAVAN (2000-2007), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Faktički naslov proizvoda

Носачи крова за Subaru Impreza Karavan (2000-2007), сталне цеви – Nordrive SnapFit 1

Specifikacije

  • Комплетни сет носача крова за Subaru Impreza Karavan
  • Израђени од висококвалитетног челичног профила
  • Подесиве телескопске шипке за монтажу на кровну шину
  • Прилагођени возилима са стандардним кровним шинама
  • Пропустившка квалитетна тестовања и поседују GS-TÜV сертификат
  • Максимално растојање између шина: 111cm
  • Максимално оптерећење: 100kg

Описание производа

Kровни носачи Subaru Impreza Karavan (2000-2007) су идеално решење за све ваши превозне потребе. Када сам имала прилику да их испробавам, била сам изузетно задовољна квалитетом и перформансама ових носача.

Уколико вам је потребан додатни простор на возилу, Nordrive кровни носачи су савршен избор. Израђени су од висококвалитетног челичног профила, што осигурaва безбедност и издржљивост. Уз то, Nordrive кровни носачи су дизајнирани да се савршено уклапају у изглед вашег возила.

Ови кровни носачи се исапоручују као комплетан сет, опремљен свим деловима и упутствима за монтажу. Изузетно је важно да се придржавате свих упутстава, како бисте осигурало правилну и сигурну уградњу.

Што се тиче уградње, процес је веома једноставан и брз. Телескопске шипке омогућавају прилагођавање на шине које се налазе на крову возила. Челични појас који се монтира на кровне шине осигурaва сигурно пријање, атеделење огреботина на шина и спречавање спађања носача.

Када сам тестирала ове носаче, било ми је важно да буду максимално безбедни и стабилни. Нордриве носачи заиста задовољавају све безбедносне стандарде. По мојем искуству, они су показали снагу и стабилност дури и при високим брзинама.

Одлучивање да купим ове носаче се показало као одличан избор. Са њима сам имала велику слободу и могућност да превезем све што ми је било потребно, без опасности или проблема.

Једна од предности користења ових носача јесте што омогућавају да као теретну превезете и до 100кг. Ово значи да можете бити сигурни да ћете моћи да превезете све што вам треба, било да су у питању велике ствари или више мањих предмета.

Употреба Nordrive кровних носача је врло флексибилна, што омогућава да их користите за кровне кофере, носаче за велике предмете, као и за носаче за ваши бицикле за активни одмор и рекреацију.

Сигурност и безбедност су најважније, зато обратите посебну пажњу на сигурносна упутства која се налазе упутству за монтажу. Ова упутства вам пружају све неопходне информације и савете за сигурну и правилну уградњу носача.

Напокон, све везано за ове кровне носаче можете да пронађете на официјелном сајту произвођача. Тамо можете пронаћи сверазличите информације, укључујући и друге моделе носача.

Предности:
– Проста уградња
– Издржљивост и стабилност
– Велики капацитет оптерећења

За све ваше потребе транспорта на крову возила, ови Nordrive кровни носачи за Subaru Impreza Karavan (2000-2007) су савршен избор! Преузмите контролу над простором на вашем возилу и уживајте у својим путовањима без граница.

Купите одмах и осигурајте себи простор и сигурност!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja