рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Forester (2016-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5778 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU FORESTER (2016-2019), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Pregled proizvoda

Krovni nosači Subaru Forester su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i sigurni. Nordrive RailPro M je kompletan set koji dolazi sa šipkama od aluminijuma, spreman za instalaciju na vaš automobil. Bilo da želite da prenesete krovne kofera, ski opremu ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači će vam pružiti sigurnost i funkcionalnost.

Karakteristike proizvoda

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Kompletan set koji je spreman za instalaciju
  • Dostupan u različitim verzijama za različite tipove krova
  • GS-TÜV sertifikat za garantovanu sigurnost
  • Idealno za montažu krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Prednosti

  • Sigurnost na prvom mestu: Krovni nosači Subaru Forester su dizajnirani sa posebnom pažnjom na sigurnost. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosači pružaju čvrsto prijanjanje na krov vašeg vozila, osiguravajući da vaš teret bude čvrsto i sigurno pričvršćen tokom putovanja.
  • Lako montiranje: Sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima, montaža je jednostavna i brza. Sve što vam je potrebno za instalaciju dolazi u kompletu, a uz pomoć priloženih uputstava, možete postaviti krovne nosače bez problema. Bezbednosne brave sa 3 ključa osiguravaju vaše terete od krađe i pružaju vam miran san dok ste na putu.
  • Prilagodljivi i funkcionalni: Ovi krovni nosači su dizajnirani da se prilagode različitim tipovima krova i omoguće vam da prenesete širok spektar tereta. Bez obzira da li vozite bicikle, skije ili krovni kofer, ovi nosači će se brzo i lako prilagoditi vašim potrebama.

Zaključak

Krovni nosači Subaru Forester (2016-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M su odličan izbor za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i sigurni. Montaža je jednostavna i brza, a prilagodljivi dizajn omogućava vam da prenesete različite vrste tereta. Uz GS-TÜV sertifikat, možete biti sigurni da su ovi nosači prošli najstrože bezbednosne standarde. Bezbednosne brave sa 3 ključa pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu od krađe. Ne dozvolite da vam nedostatak prostora na putovanjima ograničava, nabavite krovne nosače Subaru Forester i iskoristite svaku avanturu u potpunosti!

Prednosti:
– Sigurnost na prvom mestu
– Lako montiranje
– Prilagodljivi i funkcionalni

🛒 Kupite sada: LINK KA PROIZVODU

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja