рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Forester (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5776 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU FORESTER (2013-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Karakteristike proizvoda

  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Isporučuje se kao kompletan set spreman za ugradnju
  • Dostupan u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
  • Poseduje GS-TÜV sertifikat
  • Omogućava montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle

Opis proizvoda

Krovni nosači Subaru Forester (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M su neophodan dodatak za vaše vozilo ako želite da prenosite teret na krovu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su pouzdani i izdržljivi.

Set krovnih nosača Nordrive RailPro M je potpuno opremljen i spreman za montažu na vaše vozilo. GS-TÜV sertifikat garantuje kvalitet i sigurnost korišćenja ovog proizvoda. Bez obzira da li vam je potreban nosač za krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, ovi krovni nosači će zadovoljiti vaše potrebe.

Detalji proizvoda

Šipke krovnih nosača su napravljene od eloksiranog aluminijuma, sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje tereta i oštećenja. Kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i nosača za biciklove. Uz šipke se dobijaju T-profile koji se savršeno uklapaju u kanale i omogućavaju sigurno pričvršćivanje dodatnih nosača.

Donji kanali šipki su dizajnirani da olakšaju montažu krovnih šipki na krovne šape. Samo je potrebno navući krovne šape u kanale i šipke će biti čvrsto pričvršćene. Nakon montaže šipki, krajeve možete zaštititi gumiranim poklopcima. Krovne šape su napravljene od visoko otporne kompozitne plastike i elegantnog su dizajna. Pričvršćuju se na uzdužne krovne šine hvatačima, pružajući maksimalnu sigurnost. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje možete montirati ove nosače je 112,5cm, a nosivost je impresivnih 100kg. Šipke su dužine 120cm, što omogućava stabilno i sigurno prenošenje tereta na krovu vašeg vozila.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Bezbednost je veoma važna, stoga se strogo pridržavajte bezbednosnih uputstava.

Zaključak

Krovni nosači Subaru Forester (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M su savršen izbor za sve vaše potrebe prevoza tereta na krovu vozila. Sa visokokvalitetnim aluminijumskim profilom i čvrstom konstrukcijom, ovi krovni nosači su pouzdani i izdržljivi. Montaža je jednostavna, a set dolazi kompletno opremljen i spreman za upotrebu.

Sigurnost je obezbeđena GS-TÜV sertifikatom, koji garantuje kvalitet i sigurnost proizvoda. Bez obzira da li planirate putovanje sa krovnom kutijom, nosačem za skije ili nosačem za bicikle, ovaj set krovnih nosača će se savršeno uklopiti u vaše potrebe.

Nabavite krovne nosače Subaru Forester (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu tereta na svom vozilu!

Prednosti:

  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Jednostavna montaža
  • Maksimalna sigurnost i nosivost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja