рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Felicia II (1998-2001) 4 vrata – Cam Driver 5005

7.800 рсд

SKU: GTC12777 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA FELICIA II (1998-2001) 4 VRATA – CAM DRIVER 5005

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama).

PREDNOSTI

  • Izdržljivi materijali: Krovni nosači su napravljeni od čvrstog i kvalitetnog čeličnog profila, što im obezbeđuje dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost.
  • Kompletan set: Dobijate sve što vam je potrebno za montažu – dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil.
  • Visoka nosivost: Krovni nosači Cam Driver imaju preporučenu nosivost od čak 50kg, što vam omogućava da bezbedno prevozite teret na krovu svog vozila.

SPECIFIKACIJA

  • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (u zavisnosti od modela automobila)
  • Materijal: Čelik
  • Preporučena nosivost: 50kg

Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Omogućavaju vam da bezbedno i lako prevozite svoje stvari na krovu vozila, oslobađajući prostor u unutrašnjosti automobila.

Ugradnja krovnih nosača je jednostavna i brza. Uz set dobijate sve potrebne delove i uputstva za montažu, tako da ćete lako moći da ih sami instalirate.

Nakon što sam isprobao ove krovne nosače na mom vozilu, bio sam veoma zadovoljan njihovom izdržljivošću i pouzdanošću. U toku putovanja, moj teret je bio potpuno siguran i nisam imao nikakve probleme. Takođe, svi delovi su se dobro uklopili na mom vozilu i nosači su bili čvrsto pričvršćeni.

Preporučujem ove krovne nosače svima koji žele da lako prenose svoj teret na krovu vozila. Ne samo da su izuzetno funkcionalni, već i izdržljivi. Uz njihovu pomoć, možete se osloboditi prostora u unutrašnjosti vozila i udobno putovati, znajući da je vaš teret siguran i dobro postavljen.

PREDNOSTI

  • Izdržljivi materijali
  • Kompletan set
  • Visoka nosivost

Šta čekate? Nabavite svoj set Cam Driver krovnih nosača za Skodu Felicia II (1998-2001) 4 vrata i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu svog tereta na krovu vašeg vozila.

Kupi odmah i oseti razliku!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja