рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Skoda Fabia Wagon (2018-), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5797 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA FABIA WAGON (2018-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

1300 KM. SET ZA KROV VOZILA KOJI VAM JE POTREBAN!

PODACI O PROIZVODU

 • Tip vozila: Skoda Fabia Wagon (2018-)
 • Materijal: Aluminijumske šipke
 • Model nosača: Nordrive RailPro M
 • Nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm
 • Montaža: Set za ugradnju

IDEALNO REŠENJE ZA VAŠE POTREBE PREVOZA

Krovni nosači Skoda Fabia Wagon (2018-), alu šipke – Nordrive RailPro M su neophodan deo za sve vaše transportne potrebe. Napravljeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i pouzdanost. Bez obzira da li želite da nosite krovni kofer, ski opremu ili bicikl, ovi nosači će vam omogućiti da to uradite bezbedno i efikasno.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I SIGURNOST PRI UPOTREBI

Nordrive krovni nosači su dostupni u kompletu koji je spreman za ugradnju. Svi nosači poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost. Nosači su jednostavni za montažu i mogu se prilagoditi prema tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li imate uzdužne šine na krovu ili ne, ovi nosači će se lako pričvrstiti i pružiti vam pouzdanu podršku tokom vožnje.

POUZDANOST I SIGURNOST

Šipke nosača su izrađene od eloksiranog aluminijuma, koji je lagan, ali izuzetno izdržljiv. Opremljene su kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i zaštitu od oštećenja. Kanali na šipkama su idealni za montažu nosača za skije i bicikle, što vam omogućava da prilagodite nosače svojim potrebama. Donji kanali su dizajnirani tako da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Šipke su takođe opremljene gumiranim poklopcima na krajevima koji pružaju dodatnu zaštitu.

BEZBEDNOST I ZAŠTITA VAŠEG VOZILA

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od visoko otporne kompozitne plastike. One se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila koristeći hvatače. Zahvaljujući njihovom dizajnu, nosači pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, što dodatno obezbeđuje vaš krovni teret.

SET NOSAČA ZA VAŠE POTREBE

Navedeni set krovnih nosača je idealan za Skodu Fabia Wagon (2018-) sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Dužina šipki je 120 cm, što je optimalna dužina za prevoz različitih tereta. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5 cm.

UPUTSTVA ZA MONTAŽU I BEZBEDNOST

Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i proverite da li su svi potrebni delovi iz seta prisutni. Takođe, strogo se pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnost sebi i drugima tokom vožnje sa krovnim teretom.

PREDNOSTI

 • Lagani aluminijumski materijal
 • Jednostavna montaža i prilagođavanje vozilu
 • Sigurno i pouzdano pričvršćivanje tereta
 • Bezbednosne brave za dodatnu zaštitu
 • Elegantan dizajn i visokokvalitetni materijali

NARUČITE SVOJ SET KROVNIH NOSAČA JOŠ DANAS!

Sada kada znate sve o krovnim nosačima Skoda Fabia Wagon (2018-), alu šipke – Nordrive RailPro M, ne čekajte! Naručite svoj set već danas i obezbedite siguran i efikasan način prevoza svog tereta. Iskoristite prednosti ovog kvalitetnog proizvoda i uživajte u bezbednoj vožnji sa svojim krovom punim tereta!

POŽURITE, KOLIČINE SU OGRANIČENE!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja