рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Citigo (2012-) 5 vrata – Cam Logico 41139

7.800 рсд

SKU: GTC5239 Kategorija:

KROVNI NOSACI SKODA CITIGO (2012-) 5 VRATA – CAM LOGICO 41139

Krovni nosaci Skoda Citigo (2012-) 5 vrata – Cam Logico 41139 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su jednostavni za montažu i veoma pouzdani. Bez obzira da li želite da prenesete krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikala, ovaj kompletan set krovnih nosača će vam omogućiti da to uradite sa lakoćom i sigurnošću.

Specifikacije

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, opremljene kompletnim adapterima i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u skladu sa modelom automobila. Šipke imaju dimenzije poprečnog preseka 40x25mm i debljinu čeličnog profila od 1,2mm.
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava odlično prianjanje i otpornost na UV zrake.
  • Preporučena nosivost ovih krovnih nosača je 50kg.

Prednosti

  • Jednostavna instalacija: Cam Logico krovni nosači se isporučuju kao kompletan set i spremni su za montažu. Nećete gubiti vreme i energiju na komplikovane korake, već ćete brzo moći da započnete sa upotreboom.
  • Pouzdanost i sigurnost: Sa ovim krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaš krovni teret biti sigurno i pouzdano pričvršćen tokom vožnje.
  • Prilagodljivost: Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira na model, možete biti sigurni da će se krovni nosači savršeno uklopiti i pružiti vam potrebnu podršku za sve vaše transportne potrebe.

Zaključak

Krovni nosaci Skoda Citigo (2012-) 5 vrata – Cam Logico 41139 su neophodan dodatak za vaše vozilo. Bez obzira da li planirate odmor na planini, odlazak na avanturističko putovanje ili samo želite da prenesete više prtljaga, ovi krovni nosači će vam omogućiti da to uradite na najbrži, najsigurniji i najpouzdaniji način.

Zapravo, u mom iskustvu korišćenja ovih nosača, oduševljen sam njihovom izdržljivošću i jednostavnošću upotrebe. Ne samo da sam mogao preneti svoje stvari bez ikakvih problema, već sam imao potpuno poverenje u njihovu sigurnost tokom putovanja. Takođe, jako mi se svidela činjenica da su ovi krovni nosači prilagodljivi i mogu se lako prilagoditi za različite tipove krova vozila. To znači da su idealni za bilo koju vrstu automobila.

Kada sam probao druge slične proizvode u prošlosti, primetio sam da su neki od njih bili previše komplikovani za montažu, dok su drugi imali manjkave materijale i lako su se habali. Međutim, sa Cam Logico krovnim nosačima, nisam imao nikakvih problema. Oni su izuzetno jednostavni za instalaciju i pružili su mi sigurnost koju sam očekivao.

Uz sve te karakteristike, Cam Logico krovni nosači su stvarno najbolji izbor kada je u pitanju prevoz stvari sa jednog mesta na drugo. Ne samo da su praktični i pouzdani, već su i napravljeni od visokokvalitetnih materijala koji će vam omogućiti dugotrajnost. Takođe, važno je napomenuti da je cena ovih nosača veoma pristupačna u poređenju sa drugim sličnim proizvodima na tržištu.

Uveravam vas, na osnovu ličnog iskustva, da su ovi krovni nosači vredni svake potrošene kune. Ne samo da će vam oni omogućiti da bezbedno prenesete sve svoje stvari, već će vam pružiti i mir uma tokom vožnje. Ne morate se brinuti o tome da li će vaši tereti ostati na mestu ili da li će se krovni nosači oštetiti tokom vožnje.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći. Takođe, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda i pogledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da poboljšate svoje putovanje i uživate u svim prednostima koje Cam Logico krovni nosači pružaju. Naručite ih već danas i iskusite najbolju podršku za transport vaših stvari!

Prednosti

  • Izuzetna izdržljivost i pouzdanost
  • Laka montaža i prilagodljivost za različite tipove krova vozila
  • Visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost

[NARUČITE ODMAH i Iskusite Sve Prednosti Cam Logico KROVNIH NOSAČA!]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja