рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Toledo II (2000-2004) 4 vrata – Cam Totus 40602

10.300 рсд

SKU: GTC10894 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT TOLEDO II (2000-2004) 4 VRATA – CAM TOTUS 40602

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo, koji će vam omogućiti da prenosite teret na krovu sa lakoćom i sigurnošću. Za Seat Toledo II (2000-2004) model sa 4 vrata, Cam Totus 40602 nudi kvalitetne krovne nosače koji će odgovarati vašim potrebama. Ovi nosači su napravljeni od izdržljivog čeličnog profila, kako bi pružili dugotrajnost i sigurnost tokom korišćenja.

Specifikacije

  • Čelični profili: Kvalitetan čelični profil osigurava stabilnost i izdržljivost.
  • Sistem za pričvršćivanje: Set se sastoji od četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Ovi delovi su dizajnirani da se lako montiraju i da pruže sigurno pričvršćivanje na vaše vozilo.
  • Dužina šipki: Dostupne su šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. One su izrađene od čeličnog materijala sa presekom od 40x25mm i debljinom od 1,2mm. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža dobro prianjanje i otpornost na UV zrake.
  • Nosivost: Ovi krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što će vam omogućiti prenošenje većeg tereta na krovu vozila.

PREDNOSTI

  • Jaka konstrukcija: Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i sigurni za prenošenje tereta.
  • Prilagodljivost: Set sadrži adaptere i poklopce od polipropilena koji će se savršeno uklopiti u vaše vozilo.
  • Bezbednost i sigurnost: Montaža ovih nosača je jednostavna i brza, a osiguraće da vaš teret bude sigurno pričvršćen.

Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 ili posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET. Na našem sajtu možete pronaći i kompletnu ponudu krovnih nosača.

Nabavite kvalitetne krovne nosače za vaš Seat Toledo II (2000-2004) model sa 4 vrata i olakšajte prenos tereta na krovu svog vozila. Uverite se i sami u njihovu izdržljivost i pouzdanost, jer želimo da vaše iskustvo bude najbolje moguće pri korišćenju ovog proizvoda.

Prednosti:
– Jaka konstrukcija od kvalitetnog čeličnog profila
– Prilagodljivost uz adaptere i poklopce od polipropilena
– Brza i sigurna montaža

SVOJ POSEBAN SET KROVNIH NOSAČA ZA SEAT TOLEDO II (2000-2004) 4 VRATA NABAVITE DANAS I UŽIVAJTE U BEZBEDNOM PRENOŠENJU TERETA NA KROVU VAŠEG VOZILA!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja