рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Seat MII 5 vrata (2012-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8112 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT MII 5 VRATA (2012-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza!


Set za montažu krovnih nosača

Specifikacije:
– Krovne šipke – Cruz Airo T
– Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)
– Dužina šipki: 118cm
– Maksimalna nosivost: 75kg
– Krovni kit – Cruz 935-610 (za pričvršćivanje nosača na krov automobila)
– Napravljen od visokokvalitetnog čelika

Zemlja porekla: Španija


Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg automobila, krovni nosači su dostupni u različitim verzijama koje odgovaraju vašim potrebama (sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su kvalitetni i prošli rigorozne sigurnosne testove. A najbolje od svega, uz svaku kupovinu krovnih nosača u našoj prodavnici, obezbeđena vam je besplatna montaža!

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Omogućavaju vam da lako prenesete svoje stvari, bez da zauzimate prostor unutar vozila.


Krovne šipke – Cruz Airo T

Sigurne, atraktivne i ekskluzivne krovne šipke! Šipke Airo T su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma. Uz njihov savremen dizajn, vaš automobil će izgledati još bolje. Krovne šipke imaju aerodinamični oblik koji smanjuje otpor vazduha i buku, što je posebno bitno za udobnost prilikom vožnje. Sto je važnije, ovaj model šipki nudi odlične performanse u uslovima vožnje pri većim brzinama. Bezbednost prilikom prenosa tereta je takođe zagarantovana.

U mom iskustvu, dok sam koristio ove krovne šipke, primetio sam sledeće prednosti:

  • Lagan i jednostavan za montažu – Zahvaljujući praktičnom dizajnu, postavljanje krovnih šipki je veoma lako i brzo.
  • Dobar koeficijent otpora vazduha – Ove krovne šipke imaju optimizovan koeficijent otpora vazduha, što znači da će vam omogućiti uštedu goriva.
  • Izdržljive i kvalitetne – Šipke su izrađene od aluminijuma visokog kvaliteta, što garantuje dugotrajnost i otpornost na vremenske uslove.

Uz ove krovne šipke, možete bezbedno montirati dodatnu opremu kao što su krovni koferi, nosači bicikla ili nosači skija. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki, instalacija je veoma jednostavna.


Krovni kit – Cruz 935-610

Krovni kit je upravo ono što vam je potrebno da biste pravilno pričvrstili krovne šipke na vaš automobil. Njegova namena je da obezbedi čvrstoću i sigurnost tokom vožnje. Cruz 935-610 krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i dizajniran tako da savršeno odgovara vašem automobilu.

Da biste dobili najbolje performanse od vaših krovni šipki, preporučujem da koristite ovaj visokokvalitetni krovni kit.


Uvek vodim računa o vašoj bezbednosti, pa molim vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva koja su priložena uz proizvod i strogo se pridržavate istih.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice oko odabira pravih krovnih nosača za vaš automobil, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne. Pozovite nas na 021/442-954 ili 021/6339-223.


Ne propustite šansu!

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Tamo ćete pronaći sve što vam treba da biste dodatno unapredili svoje vozilo i uživali u sigurnijoj vožnji sa više prostora.

Kupovina u našoj prodavnici je BRZA i JEDNOSTAVNA!
Za sve kupce krovnih nosača obezbedili smo i BEZPLATNU MONTAŽU!


Prednosti

  • Lagan i jednostavan za montažu
  • Dobar koeficijent otpora vazduha
  • Izdržljive i kvalitetne
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja