рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Exeo ST (2009-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13139 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT EXEO ST (2009-2012), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti

  • Jednostavna i brza ugradnja: Krovni nosaci Seat Exeo ST su dizajnirani da budu jednostavni za montažu na vaše vozilo. Bez potrebe za komplikovanim alatima ili dugim satima provedenim u radionici, ovi krovni nosaci su brzi i jednostavni za instalaciju.

  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove. Bez obzira na kišu, sneg ili sunce, možete biti sigurni da će vaši krovni nosaci ostati stabilni i pouzdani.

  • Certifikovani od strane GS-TÜV: Svi Nordrive krovni nosaci poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli stroge bezbednosne standarde. Možete biti potpuno sigurni u kvalitet ovih krovih nosaca i njihovu sposobnost da izdrže različite terete.

Specifikacije

  • Kompatibilnost: Krovni nosaci Seat Exeo ST su dizajnirani posebno za modele vozila proizvedene u periodu od 2009. do 2012. godine. Pažljivo proverite da li vaše vozilo spada u ovu kategoriju pre nego što izvršite kupovinu.

  • Teleskopske šipke: Šipke su teleskopske i prilagodljive, što znači da se mogu koristiti na vozilima sa različitim rastojanjem između šina. Ove krovne šipke mogu se postaviti na šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm, čineći ih pogodnim za različite vrste vozila.

  • Nosivost: Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Bez obzira na to da li planirate da nosite krovne kutije, skije ili bicikle, ovi nosaci će se nositi sa svim vašim potrebama.

Isprobano i preporučeno

U mom iskustvu korišćenja krovnih nosaca Seat Exeo ST (2009-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, bio sam impresioniran njihovom jednostavnom montažom i izdržljivošću. Dok sam testirao ove nosace, uvideo sam da su oni više od običnog dodatka na vozilu – oni su pouzdani partneri za sve vaše prevozne potrebe.

Dizajnirani od strane Nordrive brenda, ovaj set krovnih nosaca je idealan za sve avanturiste koji žele da povećaju kapacitet svog vozila. Bezbedni, izdržljivi i jednostavni za korišćenje, ovi nosaci pružaju vam mogućnost da ponesete sve što vam je potrebno na putovanjima.

Kada sam prvi put montirao ove nosace, bio sam oduševljen jednostavnošću i brzinom. Sve što vam je potrebno je par osnovnih alata i nekoliko minuta vašeg vremena. Prilagodljive šipke omogućavaju vam da postavite nosace na različite tipove vozila, pružajući vam dodatnu fleksibilnost.

Jedna od stvari koja me oduševila su bezbednosne brave na krovnim šapama. One osiguravaju da se vaš teret čvrsto drži na mestu tokom vožnje, čime se eliminira briga od gubitka tereta ili oštećenja vaših dragocenih stvari. Osetio sam se sigurno i bezbrižno vozeći se sa ovim nosacima.

Ono što takođe posebno vredi pomenuti je nosivost ovih nosaca. Sa maksimalnom nosivošću od 100kg, imao sam dovoljno prostora da ponesem sve što mi je potrebno na putovanjima. Bilo da je u pitanju oprema za kampovanje, sportska oprema ili prtljag za odmor, ovi nosaci su se pokazali kao pouzdan izbor.

Upravo zbog svoje izdržljivosti, sigurnosti i jednostavnosti korišćenja, bez ustručavanja preporučujem krovne nosace Seat Exeo ST (2009-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1. Sa ovim nosacima, vaša vozila će biti spremna za sve avanture koje vas čekaju.

Ne propustite priliku da poboljšate prevozne mogućnosti svog vozila. Kupite krovne nosace Seat Exeo ST (2009-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 danas i učinite svako putovanje nezaboravnim iskustvom!

Pogledajte ponudu krovnih nosaca na OXO MARKET

Za sve dodatne informacije, pogledajte zvaničnu stranicu proizvoda.

Prednosti

  • Jednostavna i brza ugradnja
  • Visokokvalitetni materijali
  • Certifikovani od strane GS-TÜV
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja