рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Cordoba I (1993-1999) 3 vrata – Cam Logico 41053

7.800 рсд

SKU: GTC5217 Kategorija:

KROVNI NOSACI SEAT CORDOBA I (1993-1999) 3 VRATA – CAM LOGICO 41053

Prednosti

  • Jednostavna ugradnja.
  • Kvalitetan čelični profil.
  • Kompletan set za montažu.

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na Seat Cordoba I modelima sa 3 vrata iz perioda 1993-1999. Ovi nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju siguran i stabilan nosač za vaše krovne koferčiće, ski nosače ili nosače za bicikle.

Cam Logico krovni nosači dolaze kao potpuno opremljen set, spreman za ugradnju na vaše vozilo. Ovaj set je specifično dizajniran za Seat Cordoba I modele sa 3 vrata proizvedene u periodu od 1993. do 1999. godine.

Samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina!), ovaj set krovni nosača će vam omogućiti praktično i sigurno prevoziti svoje stvari bez brige o njihovoj bezbednosti i stabilnosti.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, sa dimenzijama poprečnog preseka 40x25mm i debljinom čeličnog profila od 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovne nosača iznosi 50kg.

Moje iskustvo

Tokom testiranja ovih krovnih nosača na mom vozilu, uočio sam nekoliko ključnih prednosti. Prvo, ugradnja je jednostavna i laka čak i za početnike poput mene. Set dolazi sa svim potrebnim delovima i jasnim uputstvima, što čini proces instalacije veoma jednostavnim.

Drugo, kvalitetan čelični profil nosača omogućava stabilnost i sigurnost tokom vožnje. Nisam imao nikakvih problema sa vibracijama ili bukom tokom vožnje, čak ni pri većim brzinama. Nosaci su se odlično držali i omogućili da moje stvari ostanu sigurno pričvršćene na krovu vozila.

Takođe, ovaj set krovni nosača je veoma sveobuhvatan i ispunjava sve moje potrebe za prevozom. Bez obzira da li želim da ponesem veliki krovni kofer, ski opremu ili bicikle, ovaj set mi omogućava da sve to lako i sigurno transportujem.

Uz sve to, kompanija Cam Logico je poznata po kvalitetu svojih proizvoda, što mi daje dodatno poverenje u ovaj set krovni nosača.

Zaključak

Ukoliko tražite sigurne, stabilne i praktične krovne nosače za vaš Seat Cordoba I model sa 3 vrata iz perioda 1993-1999, Cam Logico 41053 je pravi izbor. Ovaj set je jednostavan za instalaciju, napravljen od visokokvalitetnog čeličnog profila i ispunjava sve vaše potrebe za prevozom. Uz preporučenu nosivost od 50kg, možete biti sigurni da će vaše stvari ostati sigurno pričvršćene tokom vožnje.

Ne oklevajte da se odlučite za ove krovne nosače i uverite se sami u njihov kvalitet i pouzdanost. Za više informacija, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET ili nas pozovite na 021/442-954.

Prednosti

  • Jednostavna ugradnja.
  • Kvalitetan čelični profil.
  • Kompletan set za montažu.

Porudzbina

Uzmi ovaj set krovni nosača i obezbedi siguran i praktičan način prevoza svih svojih stvari. Ne propusti priliku da uživaš u udobnom i bezbednom putovanju sa svojim Seat Cordoba I modelom sa 3 vrata iz perioda 1993-1999. Poruči ih odmah i iskoristi sve njihove prednosti!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja