рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Ateca (2016-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13138 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT ATECA (2016-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Ugrađenje krovnih nosača na vaše vozilo nikada nije bilo lakše!

Krovni nosači Seat Ateca (2016-), celične sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i sigurni.

Specifikacije:

 • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
 • Set: Kompletna ugradnja
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Kompatibilnost: Seat Ateca (2016-)

Lako montiranje na vaše vozilo

Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletni set spreman za ugradnju. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili nema nikakve dodatne elemente na krovu, ovi nosači će vam pružiti pouzdanu podršku.

Teleskopske sipke za prilagodljivost

Krovne nosače Nordrive SnapFit 1 odlikuje teleskopska konstrukcija. To znači da se mogu prilagoditi šinama koje su udaljene od 80 cm do 111 cm. Zahvaljujući ovoj funkcionalnosti, nosači se mogu jednostavno instalirati na šine vašeg vozila bez ikakvih problema.

Čvrsto prianjanje uz pomoć krovnih šapa

Da bi se osiguralo savršeno prianjanje nosača na krovne šine, krovnim šapama je dodat čelični pojas koji se čvrsto pričvršćuje. Ovaj pojas, obložen EPDM gumom, takođe pruža dodatnu zaštitu krovu od ogrebotina. Krovnim šapama je takođe dodata sigurnosna brava, koja osigurava da se nosači neće slučajno otpustiti tokom vožnje.

Bezbednost na prvom mestu

Krovni nosači Seat Ateca (2016-), celične sipke – Nordrive SnapFit 1 su prošli stroge bezbednosne testove i poseduju GS-TÜV sertifikat. To znači da možete biti potpuno sigurni u njihovu sigurnost i pouzdanost prilikom prevoza vašeg tereta. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina za montažu ovih nosača je 111 cm, dok je maksimalna nosivost impresivnih 100 kg.

Prednosti

 • Prilagodljivost: Teleskopske sipke omogućavaju jednostavnu instalaciju na različite širine šina na krovu vozila.
 • Čvrsto prianjanje: Krovnim šapama sa čeličnim pojasom obezbeđeno je sigurno prijanjanje na krovne šine i zaštita od ogrebotina.
 • Bezbednost: GS-TÜV sertifikat garantuje visok nivo bezbednosti i pouzdanosti prilikom montaže i korišćenja.

Vaše iskustvo

Tokom mog testiranja i korišćenja ovih krovnih nosača, bio sam oduševljen njihovom jednostavnom instalacijom i čvrstim prianjanjem. Bez obzira da li sam prevozio krovne kofere, ski opremu ili bicikle, ovi nosači su me uvek impresionirali svojom stabilnošću i pouzdanošću.

Sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima, moj Seat Ateca (2016-) je spreman za sve avanture koje me čekaju. Montaža i demontaža ovih nosača je veoma jednostavna, pa sam mogao brzo promeniti konfiguraciju prema svojim potrebama.

Budite sigurni da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i bezbednosna uputstva kako biste se pridržavali svih sigurnosnih mera i pravilno koristili ovaj proizvod.

Zaključak

Krovni nosači Seat Ateca (2016-), celične sipke – Nordrive SnapFit 1 su optimalan izbor za sve vaše prevozne potrebe. Sa lakoćom instalacije, čvrstim prianjanjem i visokim nivoom bezbednosti, ovi nosači vam omogućavaju da bezbedno prenosite teret na krovu vašeg vozila.

Naročito sam impresioniran teleskopskim sipkama, koje se prilagođavaju različitim širinama šina na krovu vozila. Takođe, čelični pojas na krovnim šapama pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od oštećenja. GS-TÜV sertifikat garantuje da se radi o kvalitetnom proizvodu koji možete pouzdano koristiti.

Prednosti

 • Prilagodljive teleskopske sipke
 • Čvrsto prianjanje uz pomoć krovnih šapa
 • Visok nivo bezbednosti

Za sigurnu i pouzdanu vožnju, odaberite krovne nosače Seat Ateca (2016-), celične sipke – Nordrive SnapFit 1. Nabavite ih odmah i spremite se za avanturu!

Kupite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja