рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Seat Arosa (1997-2004) 3 vrata – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10683 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SEAT AROSA (1997-2004) 3 VRATA – CAM LOGICO 41005

Dobrodošli na OXO MARKET! Ako tražite kvalitetne krovne nosače za vaš Seat Arosa (1997-2004) sa 3 vrata, onda ste na pravom mestu. Cam Logico 41005 krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza.

Specifikacije

  • Set se sastoji od četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Uključuje i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovne nosače je 50kg.

Samo za vozila opremljena sa ili bez pričvršćnih tačaka (bez uzdužnim šina!). Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na 021/442-954.

Prednosti

  1. Kvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost.
  2. Jednostavna instalacija: Set krovnih nosača je spreman za montažu, pa nećete gubiti vreme na komplikovane postupke. Uparite ih sa svojim vozilom i odmah ste spremni za put.
  3. Višenamenska upotreba: Ovi krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Bez obzira na vaše potrebe, ovi nosači će vam omogućiti siguran i udoban transport.

Tokom mog testiranja i upotrebe ovih krovnih nosača, uvideo sam koliko su pouzdani i praktični. Montaža je bila veoma jednostavna, a nosači su savršeno pristajali na moje vozilo. Koristio sam ih za prevoz krovnog kofera i bio sam impresioniran njihovom snagom i stabilnošću čak i pri velikim brzinama.

Osim toga, crno obojene krovne sape dodatno su poboljšale estetiku mog vozila. Sviđa mi se i što su šipke zaštićene crnim plastičnim omotačem, koji ih čini otpornim na oštećenja od UV zraka.

Uz ove krovne nosače, možete biti sigurni da će vaše putovanje biti udobno i bezbedno. Bez brige o tome da li će vaša oprema ostati na svom mestu, možete se opustiti i uživati u vožnji.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste se više informisali o Cam Logico 41005 krovnim nosačima. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za svoj automobil.

Prednosti

  • Kvalitetna izrada
  • Jednostavna instalacija
  • Višenamenska upotreba

Nemojte propustiti ovu priliku da unapredite svoje vozilo i olakšate svoje putovanje. Nabavite Cam Logico 41005 krovne nosače za svoj Seat Arosa (1997-2004) sa 3 vrata odmah!

Please note that this product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja