рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Saab 9-5 SW (2001-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13306 Kategorija:

KROVNI NOSACI SAAB 9-5 SW (2001-2010), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Prednosti

  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set spremnih za ugradnju
  • GS-TÜV sertifikat za pouzdanost

Opis proizvoda

Krovni nosači Saab 9-5 SW su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, što im daje izuzetnu čvrstoću i izdržljivost. Ovi krovni nosači su dizajnirani tako da pruže optimalnu podršku prilikom montiranja krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Nordrive SnapFit 2 krovni nosači dolaze kao potpuno opremljen komplet spremnih za ugradnju. Nudi se u različitim verzijama kako bi odgovarao vašem tipu krova vozila. Ovi nosači su dostupni za vozila sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom.

Ono što čini ove krovne nosače jedinstvenim je GS-TÜV sertifikat koji potvrđuje njihovu pouzdanost i sigurnost. Sa GS-TÜV sertifikatom možete biti sigurni da su ovi krovni nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su dizajnirani da izdrže sve uslove vožnje.

Šipke ovih krovnih nosača su teleskopske i mogu se podešavati prema širini krova vozila. Izrađene su od visokokvalitetnog čelika kako bi pružile optimalnu čvrstoću i izdržljivost. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine sadrže čelični pojas sa EPDM gumom za zaštitu krovnih šina od ogrebotina. Takođe, ove krovne šape imaju ugrađene bezbednosne brave kako bi se osiguralo da su vaše stvari sigurno pričvršćene.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni vozilima koja imaju standardne uzdužne šine odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 136cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Pre ugradnje ovih krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje kako biste se uverili da su svi delovi prisutni u setu. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu upotrebu ovih nosača.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više o karakteristikama i mogućnostima ovih krovnih nosača. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača da biste pronašli idealan model za vaše vozilo.

Specifikacije

  • Maksimalno rastojanje između šina: 136cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti
– Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
– Kompletan set spremnih za ugradnju
– GS-TÜV sertifikat za pouzdanost

Pokrenite se i nabavite svoje krovne nosače Saab 9-5 SW danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja