рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Rover 45 (2000-2005) 4/5 vrata – Cam Logico 41014

7.800 рсд

SKU: GTC10680 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ROVER 45 (2000-2005) 4/5 VRATA – CAM LOGICO 41014

Sve što vam je potrebno za siguran transport

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, Cam Logico krovni nosači su savršeno rešenje. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su pouzdani i izdržljivi. Uz Cam Logico krovne nosače, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen.

Kompletan set za jednostavnu ugradnju

Cam Logico krovni nosači za Rover 45 (2000-2005) sa 4/5 vrata dolaze kao potpuno opremljen set koji je spreman za ugradnju. Bez potrebe za dodatnim komponentama ili dodacima, ovaj set ima sve što vam je potrebno da biste lako i brzo montirali krovne nosače na vaše vozilo.

Prilagođeni svim verzijama krova

Krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, što omogućava prilagođavanje svakom tipu krova vozila. Bez obzira na to da li vozilo već ima uzdužne šine ili ne, Cam Logico ima pravo rešenje za vas.

Neophodan dodatak za putovanja i avanture

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava da bezbedno prevozite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Sa Cam Logico krovnim nosačima, vaša putovanja i avanture postaju jednostavnija i udobnija.

Kvalitet i izdržljivost

Cam Logico krovni nosači za Rover 45 (2000-2005) 4/5 vrata izrađeni su od čeličnog profila visokog kvaliteta. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaš teret biti bezbedno pričvršćen. Dodatni crni plastični omotač na šipkama štiti ih od oštećenja i UV zraka, čime se osigurava njihova dugotrajnost.

Lak izbor za montažu i kompatibilnost

Cam Logico krovni nosači dolaze u setu koji uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape), sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, set sadrži dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Preseka 40x25mm i debljine 1,2mm, ove šipke su izuzetno izdržljive i pružaju pouzdanu podršku vašem teretu.

Uverite se sami u kvalitet

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naš tim će vam sa zadovoljstvom pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da napravite pravi izbor. Takođe, možete posetiti našu zvaničnu stranicu za ovaj proizvod kako biste se dodatno informisali.

Uživajte u bezbednosti i praktičnosti

Cam Logico krovni nosači Rover 45 (2000-2005) 4/5 vrata su najbolji izbor kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu. Sa njima možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i čvrsto pričvršćen, omogućavajući vam da bezbrižno uživate u putovanjima i avanturama. Ne propustite priliku da steknete ovaj kvalitetan proizvod po povoljnoj ceni.

Prednosti

  • Lako montiranje i kompletan set za jednostavnu ugradnju
  • Prilagođeni svim verzijama krova
  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja